B.U.

október 29, 2016Az utóbbi időben nagyon nagy B.U. fan lettem,ez a nagy rajongás egy Golden Kiss dezodorral kezdődött és most pedig ezekkel a tesztelésre kapott termékekkel folytatódik.

Nagy örömömre volt,hogy a Golden Kiss kollekció többi tagját is magaménak tudhatom most már a B.U. Hungary-nak köszönhetően. 

B.U. in action - izzadásgátló dezodor

Nagyon kellemes frissítő az illata,számomra picit édeskés mézes. Tartósságát tekintve 10/10, fehér foltot sem hagy használat után,ami számomra még mindig nagyon nagy plusz mert nem mindegyik izzadásgátló tudja ezt a funkciót.


B.U in action - krémtusfürdő

Ezzel a termékkel már szemezgettem egy ideje,de sosem szántam el magam arra,hogy megvásároljam. Teljesen biztos vagyok benne,hogy ha ez elfogy megfogom vásárolni. Illata nagyon kellemes,édeskés fantasztikusan érezni a lemon és a vanília összhangját. Az illat pillanatok alatt bejárja az egész fürdőszobát. A bőrünket pedig puhává és selymessé teszi.


B.U. Golden Kiss

Itt mind a két parfümöt szeretném megemlíteni. Tartósságát tekintve egy olyan 8-9 órát saccolnék,ami szerintem tökéletes. Első fújásra szintén egy édeskésebb illatról beszélünk,de miután lecsendül az illat kavalkád utána egy teljesen lágy illat jelenik meg.Köszönöm B.U. Hungary!

You Might Also Like

0 megjegyzés