Életmentő trükkök hintőporral

január 11, 2017

Sokak fürdőszoba polcán megtalálható a jó öreg hintőpor sokaknál csak porosodik már,mert nem tudják mire használni. Most hoztam nektek pár trükköt,amivel kicsit megkönnyíthetjük a mindennapjainkat.1. Száraz sampon helyett: 
Ha esetleg elfogyott a száraz samponod - vagy nem is volt - akkor tökéletes helyettesítő lehet zsíros hajra a hintőpor is. Ugyanúgy kell használni. De esetleg ha kellemetlen szagú a hajad, szagtalan író hatása is van. 

2. Smink alap: 
Nyáron ha szeretnénk elkerülni,hogy a sminkünk lefolyjon rólunk akkor is tökéletes választás az alapozónk alá felvinni egy keveset. + Ha túl sötét a por állagú púderunk akkor abba is keverhetünk egy keveset és máris használható. :)

3. Izzadt tenyerek ellen:
Biztosan sokaknál előfordult már,hogy nagyon megizzadt a keze és ezért picit kínosan érezte magát, de egy kis hintőpor ezt is megoldja, Szórjunk a kezünkre egy keveset és dörzsöljük bele és azonnal érezhető a változás.:)  + zuhany után szórj egy keveset belőle a hónaljadra itt is segíteni fog.

4. Összegubancolódott nyakláncok:
Szintén biztosan minden lánnyal előfordult már,hogy a szeretett ékszerei kicsit nagyon összegubancolódtak.. de egy kis hintőporral ez is hamar megoldható. 


Remélem segítettem ezzel a pár trükkel Nektek, használjátok !:)

You Might Also Like

0 megjegyzés