Aktuális

La Praline kézkrém és szappan

január 29, 2017


Én személy szerint odavagyok az ilyen típusú és kinézetű dolgokért, ez a menta-púder desing egyszerűen fantasztikus, ultra csajos.  A praliné és a mogyoró kombinációja nagyon jól hangzik, mindkét terméknek nagyon jó illata van, de számomra picit mű. Tényleg nem azt mondom,hogy émelyítő illata lenne vagy akár rossz, nem nagyon finom az illata, de valahogy nem az az igazi praliné-mogyoró.


Kézkrém: 
Állaga eléggé híg ezért célszerű keveset nyomni belőle,hisz felesleges pazarolni egy borsószem méretű elég az egész kézfejünkre és tenyerünkre. Az illata körülbelül olyan 4-5 percig érezhető használat után, szerintem ez bőven elég. Hamar beszívódik nem hagy ragacsos érzetet maga után. Hidratálás szempontjából egyáltalán nem mondható rossznak, én mindig indulás előtt használtam,hogy ne száradjon ki a kezem akkor sem ha éppen kesztyűt nem viselek. Számomra egy korrekt kis termék, pár hibát leszámítva biztosan elfog fogyni az egész tubussal. 
 

Szappan: 
Sok eltérés nincs a két termék között, az illata persze ugyanaz. Krémes állagúnak egyáltalán nem mondanám, sem azt nem mondanám,hogy jól hidratál. Használat után nagyon kissé kiszárította a bőrömet, így kénytelen voltam hidratáló krémet használni.  Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én annyira nem rajongok az olyan szappanokért amik nagyon de nagyon felhabosodnak, ez pontosan az ellentéte éppen,hogy habossá válik.

Összességében nem egy csúcs kategóriás szettről beszélünk, de amire kivan találva arra tökéletes, ha megtetszett a termék vagy adnátok neki egy esélyt akkor ITT tudjátok megvásárolni.

You Might Also Like

0 megjegyzés