Ecset

MSQ ecsetkészlet

január 28, 2017

Számomra a megfelelő,igényes smink elkészítéséhez elengedhetetlen a minőségi ecset, amivel szépen csíkmentesen tudunk dolgozni. Az ecsetek kiválasztásánál mindig ügyeljünk arra,hogy számunkra megfelelő méretű és darabszámú készletet vásároljunk. Mostanra már rengeteg helyen vásárolhatunk készleteket, de nagyon kell vigyáznunk,hogy honnan és milyen árban rendelünk - itt a hamisított de még is drága dolgokra gondolok - ecseteket. 

A Bepretty Store kínálatából választhattam pár terméket, az első dolog ami rögtön megfogott ez a MSQ 7 darabos ecsetkészlet volt. Mind minőségre mind árban egy korrekt termék tárul elénk a webáruházban. Már nagyon izgatott voltam vele kapcsolatban, ez előtt soha nem volt MSQ ecsetem kíváncsi voltam a minőségére - olvastam róla előtte más külföldi bloggereknél nagyon sokan odavannak érte - és,hogy milyen lesz vele dolgozni.  


Az ecsetek egy ilyen gyönyörű utazó "táskában" érkeztek hozzám, így praktikusan magunkkal tudjuk vinni eg-egy utazás alkalmával vagy nyugodtan bele tehetjük a hétköznapi táskánkba is. 


Az ecsetek nyele matt fekete és metál lila a foglalat. Én úgy tudom,hogy pont ezt a készletet csak ebben a szín kombinációban lehet kapni a MSQ oldalán is.A szett hét darab különféle ecsetet tartalmaz, ami segít nekünk a tökéletes smink elkészítésében. 

Először az alapozó ecsetet próbáltam ki, nagyon puha a feje az az a szőr nincs műszálas hatása , egyenletesen és szépen el lehet vele dolgozni az alapozót úgy,hogy nem kelt maszk hatást.Nem szeretnék az ecsetekről külön külön beszélni, hisz az összes ugyanazt tudja csak más-más méretben.
Eddig egyszer mostam ki őket, nem tapasztaltam szőr hullást. 

A szett tartalma: 

 Púder ecset


Alapozó ecset 


Szemhéjárnyaló ecset


Tus/szemöldök ecset 


 Szempillaformázó ecset ( én szemöldökfésűnek használom) Ajak ecset


Szivacsos ecset

Ha Nektek is kedvetek támadt megvásárolni a terméket akkor ITT teheted meg vagy böngész még több MSQ ecset között ITT.Ti milyen ecseteket használtok?

You Might Also Like

0 megjegyzés