Smink

Very me sminkek

január 14, 2017


Ezúttal pár darab számomra új termékcsaládot szeretnék nektek bemutatni ami a Very me nevet viseli. Ugyanis lehetőségem adódott újra,hogy Oriflame termékeket teszteljek Orsitól. Mindig is megvoltam elégedve az Oriflame nyújtotta termékkel és ez most sem alakult másképp tarts velem,hogy megtudd mi a véleményem a termékekről.


Very Me Peach Me arcpúder:  

Nagyon gyönyörű  kőpúderről van itt szó, nincs túl díszítve de azért mégis van benne valami amitől nem hétköznapi megjelenésű. Egy nagyon picit mintha csillogna szerintem, de ez az arcunkon egyáltalán nem látszik.  Számomra elég sötét lett ( de szerintem alapjában sötét lenne mindenki számára ) én így inkább csak kontúrozáshoz használom. Tökéletesen megállja a helyét. Ez a púder 10-es fényvédő faktorral rendelkezik. Szépen egyenletesen lehet vele dolgozni, nem porzik és nem maszatolódik össze-vissza.  A tégely is nagyon jól záródik nem kell tőle félnünk,hogy esetleg a táskában szétjönne. :)


Very Me szempillaspirál: 

Mivel már volt kékes-lilás szempillaspirálom, ezért nem óvakodtam ennek a használatától sem, igaz eléggé vad megjelenést biztosít. Extra pigmentált kék színe mellett extra hosszú és dús pillákat eredményez már az első réteg után.  Sminklemosóval azonnal eltávolítható, így nem kell hosszú percekig szenvedni az eltávolításával.  Szinte egész nap tart. :)


Very Me nagyméretű szemhéjárnyaló: 

Őszintén bevallom nem nagyon szoktam ilyeneket használni nem azért mert nem szeretem őket,hanem mert erre már sose jut időm.  De ezzel a termékkel kivételt tettem és jó párszor használatba vettem. Első ránézésre picit szürkés-feketés szín ugrik be nekem, ami nagyon gyönyörűen csillog. Fantasztikus ahogy egy egyszerű hétköznapi sminket mennyire feltud dobni.  Hosszú órákig látható a színe fixálás nélkül is. 


A termékeket ide kattintva tudjátok megrendelni:
  Orsi Oriflame-s független szépségtanácsadónál 

 
 

You Might Also Like

0 megjegyzés