Bio.Oil

Csodaolaj | Bio-Oil

február 12, 2017

Tavaly novemberben lett lehetőségem kipróbálni a Bio-Oil terméket egy tesztelés folyamán. Elsőre kicsit szkeptikus voltam vele "újabb termék ami 100 dologra jó" címszóval indultam neki. Hozzám egy 60ml-es változatban érkezett meg, azt hiszem ettől még van egy nagyobb kiszerelés a 125ml-es. Az illata számomra nem zavaró, nem mondanám valami kellemesnek,de 1-2 használat után már észre sem vehető. 


Nagyon sok külföldi videósnál láttam a terméket használat közben, valaki az alapozója alá kente vagy éppen azzal vitte fel. Érdekelt engem is,hogy ez miben segíthet így én is kipróbáltam. Közvetlenül az alapozó ecsetemre csepegtettem az olajból,majd erre nomtam az alapozót és így vittem fel az arcbőrömre. Sokkal szebb lett a végeredmény, plusz csillogást adott és sokkal tovább tartott így az alapozó. 

De térjünk rá a lényegre, a Bio-Oil számos problémára ajánlja a segítségét,legyen szó striákról,hegekről.  Ezeken kívül segítő kezet nyújt a száraz,vízhiányos és öregedő bőr ápolására is egyaránt.

Különleges PurCellin Oil™ összetevőjének köszönhetően, a vitaminok és a növényi összetevők hatóanyagai hamar beszívódnak és nem hagy zsíros érzetet maga után - az az nem zsírosítja a bőrünket-. 
Növényi összetevői a körömvirág-,levendula-,rozmaring-, és a kamillaolaj melyek segítik visszanyerni a bőr eredeti állapotát. 

 Két féle vitamin található meg a Bio-Oil termékben az A és az E vitamin, az A vitamin segíti az új kollagén termelődését,hozzájárul a bőr megújulásához, az E vitamin pedig segít megakadályozni a bőr öregedését,  visszaállítja a nedvesség tartalmát. 


Saját tapasztalat: Azt elején már említettem Nektek,hogy nem nagyon hiszek az ilyen bőr ápoló csodákban, de újra csalódnom kellett kellemes irányba. Körülbelül 4-5 éve hajvasalás közben összecsíptem a karomon található bőrt, szerencsére egy olyan 5 cm-es vékony csík maradt utána, de nagyon zavaró volt számomra. Soha nem próbáltam semmivel eltüntetni, de kipróbáltam rá a Bio-Oil terméket, 3 hónap rendszeres használat után a folt éppen,hogy csak látszik. Számomra egy csoda olaj! :)

ITT tudjátok megvásárolni a terméket és ITT olvashattok róla még többet. 

Nagyon köszönöm a cégnek,hogy megtiszteltek bizalmukkal és elküldték nekem a terméket tesztelésre!


Ti próbáltátok már?

You Might Also Like

0 megjegyzés