Apps and Software

Oriflame Pure Skin arcradír és arctisztító

február 03, 2017


Egy jó ideje már kísérletezem az arctisztítókkal,radírokkal és maszkokkal is, valamelyik bevált, de sajnos volt olyan termék is ami egyáltalán nem lett a kedvencem. Lehetőségem nyílt Orsi jóvoltából tesztelni az Orfilame Pure Skin arcradír és arctisztító maszkot, gyertek tartsatok velem és megtudjátok mi a véleményem ezekről a termékekről.


,,2 az 1-ben arctisztító rendszer szalicilsavat tartalmazó Detect Technológiával és természetes gránátalma-kivonattal. Az arcradír hámlasztja, a maszk mélyen tisztítja a pórusokat, és kezeli a pattanásokat és mitesszereket. Mattítja a bőrt. Használd heti 1-2 alkalommal.''

Ezt a kis szöveget olvashatjuk az Oriflame magyarországi oldalán róla, elég jól hangzik számomra és mivel elég problémás a bőröm örömmel vágtam neki a teszteléshez.
Mindkét termék egy 6ml-es tasakban kapható, ami bőven elég 4+ használatra. 

Használata: Én  lefekvés előtt használom őket mindig, hisz nincs annál jobb dolog mikor ápolt és tiszta arcbőrrel fekszel le a hosszú nap után.  
  • Először nedvesítsük be az arcunkat, teljesen mindegy,hogy hideg vagy akár meleg vízzel történik ez.
  •  Vigyük fel az arcradírt, gyengéd mozdulatokkal masszírozzuk át a bőrünket vele, ezután pedig alaposan öblítsük le és töröljük szárazra az arcunkat.
  •  Ha ezzel végeztünk akkor jöhet maga a maszk, az arcunk teljes területére vigyünk fel belőle, de fontos,hogy kerüljük a szem körüli  részt, hagyjuk hatni körülbelül 5 percig aztán ezt is öblítsük le.

Összegzés: Az arcradír használata során, nagyon jól érezhető volt,ahogyan a szemcsék felpuhítják a bőrömet - bizsereg tőle arc - és kitisztítják a pórusaimat. Az arcmaszk pedig ezeket tökéletesen összehúzta, az eredmény tökéletes sima és puha arcbőr. 
Nagyon megszerettem ezeket a kis termékeket, biztosan fogok belőle vásárolni,hisz még az ára is kedvező.A termék megvásárolható: ITT


Ti milyen arctisztító termékeket használtok? 

 

You Might Also Like

0 megjegyzés