Különlegesség

Manna natúr termékek

március 04, 2017


Lehetőségem nyílt a Manna natúr kozmetikai közül választani három terméket, soha nem volt ezelőtt Manna termékem így nagy döntés volt. Próbáltam olyan dolgokat választani, amilyen még nem volt a blogon és még más márkától sem használtam.Tudjátok már, hogy mennyire rajongom a natúr készítményekért így most sem esett nehezemre tesztelgetni őket, egy szépítő arcpakolást,egy krémdeót és egy hajra való szappant választottam. A krémdeóról sok mindent egyenlőre nem tudnék mondani, egy következő posztban lesz róla szó! :)


Manna - Szépítő arcpakolás: (ITT


Bizonyára sokatoknak rémleni fog, hogy mennyire zsíros a bőröm,hisz rengetegszer leírtam már ide. Mindig igyekszem új dolgokat kipróbálni, megoldást keresni erre a problémára. Ez vezetett ennek a terméknek a kiválasztásához is, reménykedtem. 


A kis tégelyben kék színű por található, amit egy kevés vízzel összekeverve tudunk egy krémes arcpakolást kapunk.(külön edényben kell összeverni egy kevés porral) Körülbelül 15-20 percig kell az arcunkon hagyni, utána langyos vízzel le kell öblíteni. 

A végeredmény sima, matt arcbőr. Bármikor használható, sminkelés előtt szoktam, illetve indulás előtt. Nagyon jó kis termék, de az illata erős, így zavaró lehet 15 perc után.Manna - Egészséges tincsek szappan: (ITT


Bizonyára már azt is tudjátok,hogy mennyi bajom van a hajammal..száraz, töredezett és vékony. Az utóbbi időben sokat javult, de még mindig nem volt az igazi. Így jött szóba a Manna Egészséges Tincsek szappanja.


 Nem mostam még szappannal  hajat soha, itt volt az ideje ennek is. Rengeteg féle jobbnál jobb összetevőt tartalmaz, amelyek táplálják a hajat. Az illata isteni, bár hajmosás után ezt egyáltalán nem éreztem már. 

Eddig két alkalommal használtam, puhább,selymesebb és fénylőbb lett a hajam. Valahogy a töredezett végek se voltak annyira szembetűnők, de sajnos nem húztam ezzel a termékkel sem ki a hajmosást 3 napig,  második nap már zsíros volt.

   

Nektek melyik a kedvenc Manna terméketek?


Köszönöm a Manna csapatának a bizalmat:)

You Might Also Like

0 megjegyzés