Havi kedvencek

június 10, 2017

Újra itt vannak a havi kedvencek. Májusban rengeteg új terméket tudtam megismerni, ezért nagyon hálás vagyok. Ebben a bejegyzésben négy terméket szeretnék kiemelni, amiket a legtöbbet használtam. 
Oriflame ecsetek: 


Fekete szőrök, fekete fényes befogó és fekete matt szár. Nagyon gyönyörűek, igazi prémium minőségnek mutatkozik. Puha a szőrök, nem hagynak csíkot nagyon szépen lehet velük dolgozni. Sajnos ami zavaró lehet , hogy "hullik a szőre ". Nem borzasztóan, de egy-egy használat vagy mosás után egy-két szállacska távozik.  Nagyon tetszik az benne, hogy némely ecset kétoldalas + jár hozzá cserélhető fej.
 
Max Factor Lasting PerformanceTouchproof alapozó: 


Eddigi legjobb alapozóm. Végre egyezik a szín, tökéletes a fedés és hosszantartó. Nyolcórás fedést ígér, ezt tartja elég erősen is. Érintés álló, ami szerintem valami fantasztikus. Soft Beige árnyalatban érkezett hozzám, boldogságom határtalan. Nem hagy maszk hatást, de azért vigyázni kell, hogy mennyit viszünk fel. Éva Natural Natúr Dezodor


Imádom a természetes összetevőket tartalmazó termékeket, nyugodtabb szívvel használom őket. Az Évca Natural Hibiszkuszos dezodora teljesen elvarázsolt, az illata Isteni.  Szódabikarbóna is található a termékben, így picit érdes a felülete. Nagyon üde, friss érzetet ad használat után. Mennyei illata szinte egész nap érződik. Imádom! ( ITTEssentials multifunkciós krém: 


Második Oriflame kedvenc a hónapban, könnyed lágy krém arcra és testre. Nagyon kellemes, nyugtató illata van. Hamar beszívódik, hidratál és pihe-puhává teszi a bőröm. Mindenkinek csak ajánlani tudom, kitartott velem egész hónapban. Multi-Vitamin Complexet tartalmaz.Nektek volt havi kedvenc terméketek?

You Might Also Like

0 megjegyzés