ALL in Packaging szerzemények

július 09, 2017

Eddig számomra teljesen vak folt volt az Allinpackaging.hu nevezetű áruház, ahol elsősorban kereskedőnek nagy tételben kínálnak termékeket. Kicsit böngészve rátaláltam a lakosság számára kínált termékeket ahol már 1-1 darabot tudunk választani. 

Lehetőségem volt a webáruházból választani 8-12 darab terméket és ezeket szeretném Nektek megmutatni. Előtte ejtsünk pár szót magáról az oldal kezelhetőségéről, nagyon egyszerű volt használni gépen és mobilon is egyaránt. Rendszerezve vannak a termékek , így mindenki hamar megtalálhatja a keresett tárgyat. A szórófejes kupakoktól egészen az óriási tárolókig itt minden van, kozmetikai és konyhai tárolók. 
Elsőnek a szívem a konyhai tárolókhoz,tányérokhoz húzott - itt még fogalmam sem volt , hogy vannak neszeszerek -, de nézzük, hogy melyek azok a termékek amiket választottam.  A szállítás nagyon gyors volt, pár nap alatt ideértek a termékek, igényes csomagolásban sérülés mentesen. 
Kezdjük elsőnek a neszeszerekkel a sort, hűséges beauty bloggerként elengedhetetlen volt számomra , hogy ott hagyjam őket. Két neszeszert választottam plusz egy táskarendszerezőt. Fantasztikus termékek, mindhárom termék elég nagy belső térrel rendelkezik. A táskarendeszerezőben, külön-külön tudjuk bepakolni az adott termékeket, így tutira nem lesz baj azzal, hogy minden egymás hegyén-hátán van.   Nagyon jó minőségűeknek mutatkoznak eddig, remélem nem lesz semmi baj. ITT és ITT na és végül ITT találjátok meg őket. 

Elsősorban ezeket a konyhai kiegészítőket fotózáshoz gondoltam használni , nem pedig étkezésre. A tányér szett 12 darabból áll, a tálca pedig 4 darabos. Persze, hogy kipróbáltam étkezéshez is a tányérokat ezek inkább kerti partykra való kiegészítő. Egyszer használatosak, de ha nagyon vigyázzunk rájuk akár többször is tudjuk. A tálcán valamennyivel vastagabb anyagból készültek , így azok jobban bírják. ITT és ITT
Választottam még pár műanyag tárolót is, melyek tökéletesek lehetnek utazásokhoz. A nagyobb tárolót, akár ételesnek is tudjuk használni - ha bár ez sem olyan vastag, de 1-2 utat igazán kibír -. A másik két termék viszont , vastag így akár testápolókat, olajokat, samponokat is tudunk bennük tárolni. A két kisebb tárolót már befogtam hintőporosnak. :D  ITT és ITT és ITT megtaláljátok őket.


Összességében nagyon tetszenek a termékek, bátran ajánlom mindenkinek a webáruházat rengeteg termék található itt, 1-2 órán át biztosan elböngésztem. A neszeszereket nap,mint nap használom, imádom őket! Köszönöm a cégnek a termékeket és a bizalmat. 

You Might Also Like

0 megjegyzés