Parfüm

Luxus minőség? Bvlgari Aqua Divina

augusztus 21, 2017

Régóta keresem a drogériák polcain azt a tökéletes, minőségi , ízig vérig női parfümöt, ami egyben tükrözi a luxus minőséget és a kifinomult illatot. A Bvlgari Aqua Divina pontosan ilyen letisztult szépségével rögtön a szívembe zárta magát.  

A Bvlgari 2015. februárjában dobta piacra az Aqua kollekció első nőknek szóló illatát. 
Az üveg letisztult , gyönyörű dizájnját a Boticelli Vénusz születése című festmény ihlette.


Maga a csomagolás tényleg minőségi, mindent bele adtak amit csak lehetett. A doboza arany színű , melynek tetején az írás szintén arany színnel kidomborodik. 
Végül térjünk rá magára a benne rejlő illatra, vizes-virágos illatot ígérnek Nekünk, melyben a következő illatjegyek jelennek meg: 

Fej: bergamot, só , gyömbér 
Szív: magnólia , birs
Alap : fás jegyek, ámbra, méhviasz Talán számomra elsőnek a fás jegyek jelentek meg, enyhe fenyő illatot éreztem az első fújás után , de miután lecsendesült az illat harmónia megjelent a gyömbér és a birs keveréke. Isteni ez a parfüm! 

Nem túl édes, de nem is citrusos illat, ezért elég nehezen tudom belőni ,hogy melyik évszakban is lehetne a legjobb választás. Lehet pont ezért egész évben tökéletes választás. 

Első fújásra talán kicsit fűszeres, erőteljes illatot érezhetünk, de nem kell megijedni pár perc elteltével egy lágy, kifinomult női illatot kapunk.  Három szóval tudnám még jellemezni : vibráló, pezsdítő és energikus. Összességében nagyon megkedveltem a Bvlgari Aqua Divina névre hallgató kis csodát, egyenlőre úgy érzem muszáj leszek megvásárolni a nagyobb kiszerelésben, hisz Isteni! 

BVLGARI AQUA DIVINA-t megvásárolhatjátok aPARFUM.HU oldalon különböző kiszerelésekben.

Ti használtatok már Bvlgari parfümöket?

You Might Also Like

0 megjegyzés