PIXI

PIXIBAG PALM kiadás termékei

augusztus 08, 2017

Kicsit megkésve, de elhoztam nektek azokat a termékeket, amelyek a PIXIBAG PALM nyári kiadásában lapultak. Nagyon kíváncsian vártam már ezt a kiadást, eleve a kis szütyő is izgatta a fantáziám, de a benne rejlő dolgok is. A tornazsák szerű kis szütyő, amelyben a termékek érkeztek egy jó pofa szöveggel fogad minket

find me under the palms


Erős vászon anyagból készült, így nyugodtan vihetjük magunkkal akár a strandra is. Jövő nyáron tutira jön velem nyaralni. :D Hát nem szuper? Annyira tetszik. Na de térjünk rá a termékekre. 


Az első termék, amelyre szerintem már sok mindenki kíváncsi az a Signal White Now Touch toll. Bevallom őszintén én is nagyon vártam már , hogy milyen lesz , így rögtön ki is próbáltam.


Ecsetes végű, szinte olyan ,mint egy korrektor. Nagyon könnyű használni, ha lehetséges száraz fogakon használjuk, a jobb eredmény érdekében. Első használatkor rázzuk fel jól a tollat, úgyhogy a kupak rajta legyen. Ezután körülbelül 5-8 alkalommal nyomjuk meg a tetején lévő gombot, ez fogja nekünk az ecsetbe adagolni a terméket.

Ha mindezzel megvagyunk, akkor jöhet az első használat, a felső fogakon fentről-lefelé, az alsó fogakon lentől-felfelé húzzuk végig. Figyeljünk arra, hogy ne érjen az ínyünkhöz, mert kellemetlen érzés fogja megzavarni a fogfehérítést.

Körülbelül 1 percig hagyjuk nyitva a szánkat, ez idő alatt megkell , hogy száradjon a termék a fogainkon. Ezután kezdődhet is a tökéletes mosolygós selfie áradat. :)


Szintén a fogfehérítéshez kapcsolódik ez a kis Signal White Now CC fogkrém is. Kíméletesen , de jól tisztít, a Blue Light technológiának köszönhetően segít visszaállítani a fehér fogakat, illetve még fehérebbé tenni őket. Habzását tekintve kellemes, nem túl sok, de nem is kevés és ami nekem nagyon tetszik az a habnak a gyönyörű kék színe.
Catrice Glam & Doll szempillaspirált már egy ideje nézegettem magamnak, de úgy voltam vele, hogy majd egyszer. Hosszúkás szilikon  keféje van, ami számomra teljesen újdonság, nem volt még ehhez hasonló spirálom. Ennek ellenére, könnyű vele dolgozni.Viszonylag sok festéket vesz fel egyszerre, így célszerű a szélén lehúzni a felesleget. Gyönyörű hosszú pillákat varázsolt nekem, plusz nagyon szépen szét is választotta őket. Reggeltől estig bírja ebben a nagy melegben is, nem pereg, nem kenődik.  Könnyedén egy sminklemosóval eltávolítható.


A további két termék szintén nagyon örültem, hisz imádom a B.U. termékeket. Próbáltam már régebben különböző illatban  dezodort és  a tusfürdőt is. Az In Action tusfürdő nagyon kellemes málnás illatú, amely hosszú órákig a bőrünkön marad egy-egy zuhanyzás után. Jól tisztít, nem szárítja a bőröm és nagyon jól habzik ráadásul.


Térjünk rá a dezodorra, az előző B.U in action izzadásgátlómat is imádtam, remek illata volt és visszatartotta az izzadást. Ez nincs most se másképp, kellemes illata rögtön belopta magát a szívembe. Átlagosan 6-7 órán át intenzíven gátolja az izzadást, ebben a nagy melegben is.Az utolsó termék a HERBioticum Aloe Verás bőrápoló krémje lenne. Bevallom őszintén, az utóbbi időben teljesen megfeledkeztem a bőröm folyamatos ápolásáról, hidratálásáról. Pontosan jókor érkezett ez a krém tesztelésre, így rátudtam venni magam az ápolásra. Napozás és szőrtelenítés után használtam leginkább, nagyon jól puhítja és hidratálttá teszi a bőröm.
Elég belőle egy nagyon kicsi az egész testünkre. Pár napja kipróbáltam , hogy hogyan is funkcionál éjszakai krémnek, SZUPER. Aki régebb óta követ az bizonyára tudja, hogy zsíros arcbőrrel küzdök, de ez a termék segít enyhíteni a túlzott zsírosodást.Nektek sikerült beszerezni a PALM kiadást?

You Might Also Like

0 megjegyzés