Smink

Revlon kincsek ✨

augusztus 12, 2017


Régóta vágyakoztam már pár Revlon termék iránt, amiket a www.revlonshop.hu oldalon néztem ki, most pedig lehetőségem nyílt néhányat tesztelni is. Őszintén szólva imádom a Revlont, legyen szó alapozóról, rúzsokról vagy akár a szempillaspirálokról. A mostani termékekről már nagyon sok jót hallottam külföldi vloggerektől, remélem nekem is befognak válni.Revlon PhotoReady Airburst alapozó :

Régebben már használtam a ColorStay alapozót, ami szintén nagyon nagy kedvencem volt és azt hittem attól nincs is jobb. Rá kellett jönnöm, hogy igen van.. és ez nem más,mint a PhotoReady Airburst alapozó.A 006-os számú Medium Beige árnyalat által döntöttem, nem túl sötét és nem is világos. Mikor megérkezett kicsit megijedtem, hisz az üvegen keresztül brutális sötétbarna színt mutat, de hála Istennek gyönyörű középbarna.Állaga kicsit folyékonyabb, mint a többi alapozóé, de mégis tökéletes fed. Elég egy vékony réteg is, minden egyes bőr hibát azonnal eltüntet. Tartósságát tekintve, 8-9 órán át tart ebben a nagyon melegben is.

Eldolgozásához én szivacsot használtam, ecsettel sajnos kicsit csíkos maradt ( de lehet ez csak az én hibám ). Pumpás az adagolója ami számomra nagyon nagy plusz pont.


Revlon ColorStay korrektor:

Mivel már ugye régebben használtam ennek a kollekciónak az alapozóját, így úgy gondoltam kipróbálom a korrektort is. Egyenlőre úgy gondolom, hogy jó döntés volt.  A szín lehetett volna kicsit sötétebb is, a 002 -es Light árnyalatot választottam.Nagyon könnyű a felvitele a kialakításának köszönhetően, a szemem alá, illetve a bőr hibákra használtam. Tartósságát tekintettel ugyanolyan mint a PhotoReady Airburst alapozónak. Nem ül bele a ráncokba, nem maszkosít, plusz hihetetlenül jól fed.
Revlon ColorStay púder: 

A 840-es Medium árnyalatot kértem, hisz ez passzol az alapozó színéhez is. Általában csak ott púderezek ahol szükségét érzem ( T-vonal, szem alatt ). Kipróbáltam az egész arcom a kíváncsiság kedvéért, nagyon szépen fed és tartós. Nem kelt maszk hatást, nagyon szépen beleolvad az alapozóba. Matt hatást biztosít és gátolja a kifényesedést. 
A tartó kompakt, de még is egyszerű. A púder alatti rész felnyitható és ott található benne egy kis tükör és egy smink szivacs, ami szerintem nagyon praktikus.


Revlon ColorBurst Crayon rúzsceruza: 

30 mesés színben érhetőek el a Crayon kollekció rúzsai, amelyek közül én a 205-ös Elusive árnyalatot próbáltam ki. A Matte Balm fő jellemzői a bársonyos matt hatás, ami tényleg nagyon igaz, illetve hármas ápoló komplexet tartalmaz, így nem ajkaink mindig hidratáltak maradnak. 


Enyhe mentolos illata van, amely számomra nagyon frissítő volt. Tartósságát nézve körülbelül 2-3 normál étkezést bír ki, persze olajos, zsírosabb ételek során csökkenhet a tartósság. 

A termékek ITT megtekinthetőek és megvásárolhatóak.


Nektek van kedvenc Revlon terméketek?

You Might Also Like

0 megjegyzés