Az elérhető kényeztetés | Blanche natúr kozmetikumok

szeptember 21, 2017

Akik régóta követnek azoknak bizonyára nem lesz újdonság , ha azt mondom , hogy imádom a természetes összetevőkből készült termékeket. Bőrápolás és arcápolás terén szinte már csak ilyen termékeket használok - persze vannak kivételek -. Augusztusban sikerült megismerkednem egy számomra teljesen új márkával. A Blanche natúr kozmetikumok csak is kizárólag állatkísérlet mentes termékeket árúsítanak, így a vegánok is előszeretettel használhatják. Nem tartalmaznak semmilyen káros összetevőket, teljes mértékben bio.Hideg eljárással készült olajok vannak termékekbe , megőrzive a benne rejlő vitaminokat. 

Kávés testradír szőlőmagolajjal:

A legnagyobb kedvencemmel szeretném kezdeni, huh! Imádom! Azt hittem az előző testradíromtól nem létezik jobb a világon, de létezik ez a " kis " termék az.  Az illata Isteni, legszívesebben megenném. Állaga nagy különleges, nem az a tipikus megszokott. Nagyon puha, finom szemcsés , élmény a használata. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, pihe-puhává varázsolja a bőröm. Tényleg nem kell utána hidratáló krémet használni. 

Hetente 2 alkalommal használtam, de szívem szerint mindennap lehetne. :D 

Ára : 2890 Ft / 200 mlAvokádós testápoló szőlőmagolajjal: 

Szintén az illata volt az ami elsőre megfogott, na meg persze a dizájn mindkét termék esetében.  A mandula és a vanília kombinációja egy nagyon kellemes , édeskés illatot eredményez. Szintén nagyon jól hidratálja a bőrömet, főként a lábaimon szoktam használni. Nagyon hamar beszívódik, nem hagy ragacsos , zsíros érzetet maga után. + elég belőle egy icipici ami elég az egész lábunkra. 


Ára :  2990 Ft / 200 ml 

Összességében mindkét termékkel 100%-ig elégedett vagyok, nap,mint nap használom. A dizájn teljes mértékben levett a lábaimról, letisztult, egyszerű, de még is egyedi.  

You Might Also Like

0 megjegyzés