Divat

Gardób Napló #1 táskák | Manzara |

szeptember 03, 2017

Imádom a különböző méretű, anyagú és mintájú táskákat. Legyen szó válltáskáról , nagy alakú vagy akár egy kis kézi táskáról. Minden egyes nagyobb vásárlásnál késztetést érzek arra , hogy beszerezzek magamnak egy újabb darabot.
Ez most sem volt másképp . A Manzara webáruházzal sikerült összehozni egy együttműködést, ahol választhattam egy terméket. A választásom erre a szettre esett. Illetve gyönyörű leggings-eket is találhatunk a kínálatban. 


Még mielőtt bele vágnék a dolgokba, szeretnék pár szót ejteni magáról a Manzaráról. Jelen pillanatban hat országban kaphatóak termékeik, köztük itt Magyarországon is. Világ márkák, minőségi termékek jellemzik az egész áruház kínálatát. 


Letisztult, egyszerű dizájnjába rögtön beleszerettem. Semmi csicsa, semmi extra, de mégis tökéletes. Ez a szett három táskát tartalmaz, egy nagy alakút , egy válltáskát és egy mini neszeszert. 
A táskák anyaga bőr, így nem kell aggódnunk, hogy hamar szét fognak jönni. A legnagyobb táska méreteit tekintve, elég sok minden belefér. Szerintem ez lesz az én sulis táskám.  A fül része nagyon erős, így bátran pakolhatunk bele bőven. A válltáska sem panaszkodhat a méreteiről, tökéletes választás akár egy szaladgálós vagy munkába menős táskának. Esernyő, víz, füzetek, jegyzetek minden elfér benne. 
A kistáska amit én szerintem neszeszeresnek fogok használni ( bár még nem tudom )  , de lehet hogy a különböző irataim, bérleteim lesznek benne. 
A táskákat ITT megtudják tekinteni, a leggings-eket pedig ITT

You Might Also Like

0 megjegyzés