Divat

Tényleg hat? // Magic Hair kapszula //

szeptember 03, 2017

 MAGIC HAIR


Szinte minden lány álma a gyönyörű,fényes egészséges hosszú haj ez nekem is megadatott egészen 12 éves koromig..életem egyik legnagyobb baklövése volt. Akkoriban nagy divat volt a cuki kis vállig érő hajacska,most már visszasírom a gyönyörű fenék hosszig érő hajam. 

Az utóbbi 1-1,5 évben elég sok vitamint, "csoda bogyót" különböző szépségitalokat próbáltam ki, hogy hátha "megnő és szép lesz". Saját magam ámítottam csak. Nagyon örültem amikor A MAGIC HAIR felajánlott nekem egy 3 hónapra elegendő kapszulát. Kaptam is a lehetőségen, hisz rengeteget hallottam már róluk. ( tv reklámok, facebook..stb)  

Mi az amit ígér?


A csodaszer árát nem éppen egy átlag pénztárcához szabták, de egy kis spórolással bárki hozzátud jutni bármelyik termékükhöz. Mielőtt elkezdtem volna a kúrát, a facebook oldalukon található előtte-utána képeket nézegettem izgatottan "vajon nekem is fog ennyit nőni tőle?". Elég gyerekesen fogtam fel az egészet :D

Képen láthatjátok, hogy mennyi vitamint is tartalmaz a kapszula:


Az első hetek után kezdtem tapasztalni változást:  

  • sokkal fényesebbnek
  • egészségesebbnek
  • kevésbé zsírosodónak tűnt a hajam 
  • illetve a hajhullásom is kezdett csökkenni


Tehát ahogy írtam a kúra 3 hónapos azaz 90 napon keresztül napi 1 kapszulát kell bevenni. Sajnos nekem ez az elején nem gazán ment a nagysága miatt, de pár nap után egész jól belejöttem. A kapszulát egyébként bárki szedheti 12 éves kortól.

Pozitívumok 2 hónap után:  
  • Valójában gyorsabban kezdett nőni a hajam 40 cm ----> 45,7 mindössze 2 hónap alatt
  • Nemcsak a hajam de körmeim is gyorsabban nőttek
  • Bőröm is sokkal jobb tapintatú 
  • Hajhullásom,mint már az első hét után is csökkent 
  • A kapszu7la szedése előtt szi8nte 2 naponta mostam hajat, mostanra sikerül kihúzni a 3-4 napot simán. :)


MAGIC HAIR WIND hajszárítót használom hozzá ami szintén egy szuper termék.  Könnyed, de mégis masszív professzionális ionos hajszárító. A csomagtartalmazott még 2 darab szűkítő fejet,amiből hirtelen csak egyet találtam.


Ezt is már 2 hónapja használom, egyszerűen tényleg imádom, pillanatok alatt kész is a szárítás + fényes és még nem is roncsolódik. Úgy érzem kezdem kimaxolni ezekkel a hajápolásom :D Kell ennél több?


Összességében nagyon elégedett vagyok eddig, bátran ajánlom minden olyan lánynak aki szeretne szép egészséges hajat, vagy csak szimplán a hajhullását szeretné megszüntetni. Lassan bele is vágok a 3. hónapba!:)

Ti próbáltátok már? 

You Might Also Like

0 megjegyzés