IDCOLOR EYESHADOW | MAKE UP PLÁZA

szeptember 30, 2017

Nem olyan rég a Make Up Pláza kínálatából választhattam az IDCOLOR szemhéjfesték paletták közül. Nem mondom , hogy könnyen ment, hisz gyönyörű volt az összes. 

Számomra egy teljesen új márka az IDCOLOR, eddig egy termékem sem volt tőlük. Ami számomra nagyon fontosnak számít - szerintem lassan már mindenki számára fontos - , hogy teljes mértékben állatkísérlet mentes termékeket gyártanak. Az Intense 12 színből álló paletta lett a kiválasztott. Gyönyörű intenzív színei rögtön megfogtak. 7 csillogó és 5 matt árnyalat található benne.  Személyszerint én jobban kedvelem a csillogós, szatén színeket, szebb végeredményt tudok velük elérni.

Tényleg nagyon intenzív és pigmentált szinte az összes szín, bár a világosabb árnyalatok kevésbé. Mindegyik szemhéjpúder nagyon puha , nem porzik használat közben, könnyen és gyorsan lehet vele dolgozni. Nagyon jól tapad a szemhéjunkra és nagyon tartós, nem igényelt alapot. 

A hozzátartozó ecsettel - amit nem tudom , hogy hová tettem el - szépen ellehet oszlatni a festéket, illetve nagyon jól satírozható. 


Balról jobbra : barack-szatén , aranybarna-metál , óarany-metál ,  homok-szatén , ólom-szatén , padlizsán-szatén , mogyoró-szatén
Jobbról balra : füst-matt, fekete-matt , nugát-matt, púderrózsaszín-matt, vanília-matt


Teljes mértékben elégedett vagyok a paletta minőségével, nagyon tetszik a fém csomagolása , jól zárható , így bármikor magammal tudom vinni. Ár- érték arányban is kedvező, hisz gyönyörű hosszan tartó színeket kapunk elérhető áron. 

A terméket a Make Up Pláza oldalán meg tudjátok tekinteni, illetve vásárolni. ITT pedig a többi IDCOLOR terméket. + Nagyon elégedett vagyok a szállítással és a csomagolással. Nagyon szépen köszönöm! Ti próbáltatok már IDCOLOR MAKEUP termékeket?

You Might Also Like

0 megjegyzés