Luxus az arcunknak | Algotherm

szeptember 26, 2017

Elengedhetetlen lépés számomra a mindennapok során a helyes arcápolás. Mivel a T-vonalam nálam a kritikus rész zsírosodás szempontjából, így ezen a részen jelenik meg a legtöbb pattanás. Mindig próbálok új dolgokat kipróbálni, ennek megszüntetésére , illetve enyhítésére. 

Nagyon boldog voltam mikor lehetőséget kaptam az Algotherm csapatától terméktesztelésre, hisz nálam a természetes összetevőkből készült termékek előnyt élveznek.Elsősorban a Confort Micellás víz volt az ami nagyon nagy segítségemre volt. Imádtam.


Sminklemosáshoz is és az arcom hidratálásához is előszeretettel használtam. Nagyon boldog voltam a harmadik - negyedik nap környékén amikor jelentkezett változás. A pattanásaim gyógyulásnak indultak, a gyulladás csökkent és szépen lassan elkezdett a homlokom visszaállni a régi simaságára.

Csökkent a zsírosodás is, bár az annyira nem volt szembe tűnő , hisz nagyrészt nyáron teszteltem a terméket.

Alapozás , illetve primer használata előtt mindig ezzel indítottam . Pár nap alatt teljesen beépült a sminkelési rutinomba. Vattakorongra egy keveset csepegtettem, ezután pedig áttöröltem vele az arcom minden részét.


- teljesen meglepett az , hogy a "tisztának hitt " arcomról mennyi mindent lehozott még pluszban, alapozó maradványok stb. -


Sajnos mostanra már nem sok maradt a termékből, de biztosan fogok belőle vásárolni. Teljes mértékben elégedett vagyok, ajánlom minden olyan nőnek akik pattanásokkal küzdenek , igen.. csodát fog tenni. :)

You Might Also Like

0 megjegyzés