Smink

Park Avenue Lip Stain Mat rúzsok

szeptember 10, 2017


Pár nappal ezelőtt megérkezett hozzám a legelső Park Avenue Makeup csomagom. A csomagban négy darab teljes kiszerelésű Lip Stain Mat folyékony rúzs lapult. Imádom a különböző színű matt rúzsokat, úgyhogy azonnal neki láttam a tesztelésnek.Balról jobbra : Passionate Red , Bright Pink , Charming Red , Aubergine

Gyönyörű, pigmentált  színek , a sötétebb árnyalatok tökéletesek lesznek egy egy őszies sminkhez illetve outfit-hez. A világosabb, élénkebb pink színt egyenlőre csak csodálom, tavasszal leszünk igazán jó barátok.

Az applikátor szivacsos, fordított babapiskótára hajaz nekem. Viszonylag elég nagy , de  nagyon egyszerű a használata. Mivel matt rúzsokról beszélünk, mindenkiben felmerülhet a kérdés , " mennyire szárítja majd ki az ajkaimat ?" . Semennyire.  Miután megszáradt a rúzs és elérte a kellő matt finisht, az ajkaink pihe-puhák lesznek. Használtam már több márka matt rúzsát is, de mindig éreztem azt a  "terhet " amit a rúzs okozott az ajkaimnak.  Észre sem veszem a Park Avenue Lip Stain Mat rúzsok használat, annyira elsimul és nem hagy semmilyen ragacsos megterhelő érzetet. 

Tartósságát tekintve is fantasztikus! A nap végére is csak egy erősebb sminklemosóval sikerül leszednem. Egész nap nem kopik, nem pereg le.  Eddigi legjobb matt rúzsok amiket próbáltam. 
Nagy reményekkel indultam neki a tesztelésnek és elégedett vagyok. Teljesítette azokat az elvárásokat , amiket kitűztem. 

Ha Ti is szívesen kipróbálnátok ezeket a rúzsokat akkor ITT megtekinthető.  + Ha most vásároltok 6000 forint felett ásványi alapozókat egy ilyen cuki neszeszert kaptok ajándékba. 

Nektek tetszenek a Lip Stain Mat rúzsok? 

You Might Also Like

0 megjegyzés