5 termék 5 perc | Reggeli sminkrutin

október 01, 2017

Bizonyára a legtöbb nőnek sietősen telnek a hétköznap reggelek. Nincs sok idő az órákig tartó sminkelésre, épp hogy csak pár perc jut rá. Éppen ezért hoztam el Nektek az én reggeli rutinomat sminkelés szempontjából.


Nagyon hamar kész vagyok vele , bár a szemöldökfestés az egy kritikus pont, de ha rutinosak vagytok pár perc alatt az is megvan.


Alapozás :

Mindennek az alapja. Számomra kihagyhatatlan lépés az alapozó, illetve a BB krém használata. Én az esetek nagy részében szivacsot használok, nekem ezzel a legkönnyebb és a leggyorsabb eloszlatni a terméket az arcomon. Figyeljünk arra , hogy bevált terméket használjunk, ne ilyenkor kísérletezzünk az újdonságokkal.

Korrektor :

Bár nem vagyok egy nagy korrektor használó , de az elmúlt 1-2 hétben én is rendszeresen használtam a szemem alatt és a bőrhibákon. Ezt már egy kis fejű korrektor ecsettel szoktam , ütőgető mozdulatokkal felvinni.

Púder :

Na igen, ez is egy kihagyhatatlan lépés. Az alapozót és a korrektort fixálnunk kell, ehhez elengedhetetlen egy jó minőségű púder. Én mindig vékony rétegben viszem fel egy nagy fejű púder ecsettel, figyelve arra , hogy ne üljön be a termék a ráncokba.

Szemöldök :

Ahogy az elején említettem ez egy kritikus pont, régebben mindig nagy fejtörést okozott nekem a megfelelő termék kiválasztása. Mostanra egy zselé állagú terméket használok, bejavítom a hibákat , kap egy kis formát és indulhatok is. + Általában fixálni szoktam.

Szempillaspirál : 

Utolsó lépésként mindig a szempillaspirál következik.  Egy tartós, dúsító spirált használok szinte mindennap, ezzel gyönyörű nyitott tekintetet tudok varázsolni magamnak. Nektek hogy telik a reggeli sminkelés ? 

You Might Also Like

0 megjegyzés