Otthoni gél lakkozás | Pearl Nails One Step Paris szett

október 15, 2017

Sziasztok Szépségek! Ma egy kicsit különlegesebb bejegyzéssel készültem Nektek. Sokáig gondolkoztam rajta , hogy hogyan is mutassam be a Pearl Nails One Step Paris-t, amely egy otthoni gél lakk szett.Végül arra jutottam , hogy elkészítek egy gél lakkozást, amelyet lépésről lépésre megmutatok. Mindeközben a szett tartalmát is láthatjátok. 

Mivel nagyon gyengék, puhák a körmeim , így a sima lakkozás nálam szóba se jöhet.. maximum 1-2 napig tart és vége. Körülbelül 2 évvel ezelőtt kezdett el foglalkoztatni az otthoni gél lakkozás, ekkor beszereztem minden szükséges kelléket. Azonban egy hónapja megérkezett hozzám a Pearl Nails egy lépéses One Step Paris szett. A szett tartalma három gyönyörű nude szín , amikért én teljesen odavagyok. Ezek mellett egy kis SANISOL előkészítő folyadék , illetve egy mini UV lámpa volt.  + Egy reszelő.

Ne húzzuk tovább az időt kezdjünk is hozzá.  Az előkészítésen, reszelésen, körömbőr feltolásán, eltávolításán már túl vagyok. Portalanítás után használjuk a SANISOL előkészítő sprayt, hagyjuk míg teljesen megszárad. Ha ezzel megvagyunk jöhet az első vékony réteg ONE STEP lakk, én most a 043 árnyalatot használom a gyűrűs ujjamon pedig a 002 fehér színt. Nagyon tetszik ennek a két színnek a kombinációja, beleszerettem. Tegyük lámpába 1 percig. Jöhet a második vékony réteg, figyeljünk a szélekre ne folyjon el lakk, mert akkor felfogni válni. Ha ezzel megvagyunk tegyük lámpába újabb 1 percre. 
Ééss kész is vagyunk! Ugye milyen egyszerű? Mióta megvan csak ezt használom és Anyukám is teljesen rákattant. Semmi macera, és hetekig tartó gyönyörű körmök. Őszintén szólva nem gondoltam volna , hogy ennyire tartós lesz + a fényességéből sem veszít. 


Nektek hogy tetszik? Próbáltátok már az otthoni géllakkozást? Pearl Nails Paris szett ITT vásárolható meg, illetve többi ONE STEP szett ITT

You Might Also Like

0 megjegyzés