A kedvenc karórám | Daniel Wellington

február 15, 2019


Mindig is imádtam az órákat , de az utóbbi időben elengedhetetlen kiegészítő lett számomra.  Nagyon boldog voltam mikor lehetőségem nyílt a TimeStore kínálatából választani egy órát. Rögtön a Daniel Wellington márka termékeit néztem, hisz régi vágyam volt egy ilyen gyönyörű óra. Már a csomagolás és a dísz doboz is elénk varázsolja a minőséget. 

Az én kis rózsaszín Classic szerelmem ezekben a dobozokban lapult rám várva. Kiváló minőségű bőr dobozban, minden apró részletre odafigyelt a Daniel Wellington és persze a TimeStore aki forgalmazza. Magáról az óráról szintén csak azt tudom elmondani , hogy tényleg egy kiváló,minőségi darab. Hihetetlen a kidolgozottsága, minden kis részleten megtalálható a DW  felírat. Plusz elem is járt hozzá, ami egy ekkora értékű óránál szerintem természetes.  

A szíja erős, illetve cserélhető. Kedvünkre váltogathatjuk őket, összhangba hozhatjuk az aznapi outfit-tel. A könnyedén tudjuk tisztítani ennek köszönhetően a szíjat.
Nagyon köszönöm még egyszer  TimeStore csapatának , hogy eljuttatták hozzám a Daniel Wellington Classic karórát. Az órát ITT tudjátok megvásárolni, + a szállítás nagyon gyors.

You Might Also Like

0 megjegyzés