Pierre René termékek

január 10, 2019

A napokban érkezett hozzám egy csodálatos meglepetés csomag a Pierre René Professional-tól. Nagyon izgatott voltam , hisz előtte még soha nem próbáltam egyetlen terméküket sem. 
Kezdjük először is a legnagyobb kedvencemmel a Matte Active Fluid Foundation. A színe pontosan passzol az én bőrszínemhez, nemkelt maszkszerű hatást. Ecsettel és  szivaccsal is egyaránt eldolgozható. Nincs szükség arra , hogy építgessük, hisz egy rétegben is tökéletesen fed.Érkezett egy másik alapozó is , amely a Bouncy Fluid névre hallgat, rá is nagyon kíváncsi lettem volna , de sajnos a szín egyáltalán nem passzol. Viszont annyit eltudok mondani, hogy itthon kipróbáltam. Könnyed hab állagú alapozó, szintén nagyon könnyű vele dolgozni. Nagyon szomorú vagyok , hogy nem passzolunk..
Két szempillaspirál is lapult a csomagban , az Ecologist Mascara amely egy BIO spirál, búzaproteint , D-panthenolt és ricinusolajat tartalmaz. Bárki használhatja, hisz nem irritálja a szemet. Nagyon szép hosszú pillákat eredményez.A Performance Mascara egy ducibb keféjű spirál , ami egy kicsit nagyobb tartást ad a pilláinknak, mint az előző. Nagyon tartós és extra pigmentált..
Végül de nem utoljára egy elengedhetetlen terméket szeretnék mutatni a karácsonyi smink elkészítéséhez. Az Eyematic arany színű ceruza számomra most valami kincs. Gyönyörű pigmentált, csillogós színe azonnal levett a lábamról.

Utoljára pedig egy gyönyörű matt rúzst és egy szájfényt hagytam.Telitalálat volt. A matt rúzs egyáltalán nem szárítja az ajkaim, hisz E-vitamint tartalmaz. 


Nektek hogy tetszenek a Pierre René termékek?

You Might Also Like

0 megjegyzés