Tökéletes páros | The Forstner

március 20, 2019


THE  FORSTNER

 


Azon emberek közé tartozom, akik imádják a különböző kiegésztítőket, órákat,karláncokat,karkötőket és akármilyen bizsu ékszereket is. 

Rengetek órám van így 18 évae koromra, különböző stílusban. Egyik nagykedvencem már lassan két hónapja a The Forstner Royal óra és az ő párja a The Forstner Rose karkötő.


Letisztult, elegáns egyedi darabok kaphatóak a webáruházban. Lehetőségem nyílt ebből a kínálatból választani. Őszintén bevallom első látásra szerelem lett, hisz imádom a fekete színt,bármihez feltudom venni passzol szinte minden ruhadarabhoz. A nagy szerelem hatására is nehézkes volt , mert az összes óra-karkötő gyönyörű.

2 hónap szinte mindennapos használat mellett sem tapasztaltam kopást, repedést +még az óra is karcmentes!!! ami nálam nagy szó, mert napi 5x leejtem! :D  Igyekszem rájuk vigyázni, de használat miatti kopások egyenlőre nincsennek.


A ROYAL órát és a hozzá stílusban passzoló  ROSE karkötőt szettben is megtudjuk rendelni. Én személyszerint nagyon megvagyok vele/velük elégedve. Remek választás bárki számára.:)


Csomagajánlatok:  ITT
Karkötők: ITT
Órák: ITT


Keressétek fel bizalommal a céget , ha esetleg kérdésetek lenne. Nagyon aranyosak és segítőkészek! :)

You Might Also Like

0 megjegyzés