Kedvenc termékeim | Spartoo

március 24, 2020


Kedvenc termékeim | SpartooSzámomra mindig is nagyon fontos volt, hogy megbízható helyekről rendeljek eredeti és minőségi termékeket. Egy régebbi posztban már bemutattam Nektek a Spartoo webáruházat, most pedig pár kedvenc termékemet szeretném. Linkekre kattintva pedig megtaláljátok őket. Rendkívül nagy árengedményekkel tudtok vásárolni szinte az év minden napján. Személy szerint bármikor felnézek az oldalra mindig tudnék vásárolni valamit.
A szállítás ingyenes, abban az esetben ha a csomagunkat a Magyar Postán vesszük át. Rendeléstől számítva 6 munkanapon belül kézhez is kapjuk csomagjainkat.

Folyamatosan frissülő árukészlettel várják vásárlóikat. 

Illetve ha a termék mérete nem megfelelő ingyenesen vissza lehet küldeni.

Lehetünk akár prémium tagok is, de egyszerű vásárlóként is élvezhetjük a -10% kedvezményt és az ingyenes kiszállítást egész évben.
Akkor jöhetnek is a fent említett kedvencek, két részre szedtem őket egy átlag márkákat tartalmazó szett , illetve egy magasabb árkategóriájú szettet. Minden termékhez megtaláljátok a linket.  Nike - COURT BOROUGH LOW 2 GS - Fehér / Piros


New-Era - LEAGUE ESSENTIAL 9FORTY NEW YORK YANKEES - Piros

Chattawak - BRIVA - Fehér / Leopárd
Converse - CHUCK TAYLOR ALL STAR LIFT SEASONAL CANVAS OX - KorallÉn első sorban cipőket és kiegészítőket nézegettem az oldalon, de szinte órákig tudnék válogatni akkora a kínálat. Rengeteg olyan egyedi és különleges  termékkel találkoztam a Spartoo oldalán, ahol eddig még egyetlen oldalon se.

Akkor most mutatok Nektek pár olyan kedvencet, ami kicsit magasabb árkategóriában foglal helyet. Szinte ezek között is rengeteg az akciós vagy akár féláras termék. Guess - FL5MYN-FAL-12-WHITE - Fehér / AranyMICHAEL Michael Kors - KORS SWEATSHT DRS - SzürkeMICHAEL Michael Kors - IRVING STRIPE LACE UP - Fehér / Ezüst

Tavaly óta szinte semmit nem változott a véleményem az oldallal kapcsolatban, rendezett mindent kategorizálva megtalálunk. Külön kategóriában talàlunk “ luxus „ termékeket is. De ami számomra egy nagyon nagy plusz , hogy az “inspirációk„ fül alatt rengeteg stílus összeállítást találunk.

Spartoo-nak létezik mobil applikációja is, bátran használjátok : IOS és Android.

Ti vásároltatok már a Spartoo oldaláról, ha igen Nektek melyik termék kategória a kedvenc? Vagy melyik márka?


You Might Also Like

0 megjegyzés