Rólam

augusztus 26, 2016


Juhász Kitti vagyok a blog szerzője és írója, immáron 1 éve írom szorgosan. Ez idő alatt a szenvedélyemmé vált, számomra már nem csak egy hobbi. Boldogsággal tölt el , ha letudok ülni egy-egy fárasztóbb hétköznapon, vagy akár egynyugisabb hétvégén és írok egy bejegyzést. Egy teljes évig csak beauty témájú posztok voltak a blogon, de hamar rájöttem , hogy nem csak ez ami érdekel engem. Ott a divat, a fotózás és a különböző szépségápolási eszközök, utazás. 2017 szeptemberétől ilyen típusú bejegyzések is olvashatóak lesznek itt.   


 Itt elérhetsz :   


E-mail  :   beautyandstylehun@gmail.com 

Facebook :    beautyandstyleblogblog   

Instagram:   @beautyandstyle_hu     


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK     


Az oldalon kizárólag a saját, őszinte véleményem olvasható. A blog több céggel együttműködik, de mindig körültekintően válogatom meg, hogy mely márkákkal kerülök szorosabb kapcsolatba, és milyen termék kerül a blogra. Csak olyasmiről jelenik meg bejegyzés, amit én kipróbáltam és/vagy érdemesnek tartok az ajánlásra. Nyitott vagyok a kreatív együttműködésekre, de az oldalon illetve a kapcsolódó social media felületeken pozitív vélemény megvásárlására semmilyen esetben nincs lehetőség. A blog lényege a személyes tapasztalat és a saját vélemény. Ha valamiről negatív véleménnyel vagyok, akkor fenntartom a jogot, hogy ezt megírjam bármilyen körülmények között.  


 Az oldalon található képi és szöveges tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. Csak abban az esetben használható fel, ha a felhasználó előzetesen erre engedélyt kapott (beautyandstylehun@gmail.com). A tartalom felhasználása csakis módosítások nélkül történhet, és forrás megjelöléssel. pl. Forrás:https://beautyandstylehu.blogspot.hu/   Köszönöm!

You Might Also Like

0 megjegyzés