AUGUSZTUSI KEDVENCEK | 2016 |

szeptember 09, 2016

Sziasztok Drágáim,
ma egy  augusztusi kedvencek bejegyzéssel készültem nektek,ezek voltak számomra azok a termékek amiket használtam és nagy kedvenceim lettek. Van olyan amit már megmutattam régebben nektek,de vannak olyanok is amiket régebben vásároltam de most tudtam őket használni és írni róluk. :)
PALMOLIVE NATURALS MOISTURIZATION TUSFÜRDŐ:

Először is az illatát emelném ki amit nagyon kellemes és tartós,fürdésközben az illata átjárja a fürdőszobát. Nagyon jól habzik,ezért élmény vele fürdeni,nem iritál,sőt,hidratálja a bőröm. Nekem ilyen nagy kiszerelésben van,de egyáltalán nem drága termék szerintem megéri,én biztosan újra vásárolom imádom!*-*BABA SAMPON FESTETT HAJRA:


Akinek a festett hajából nagyon hamar kikopik a festék,azoknak ezt nagyon ajánlom. Nekem körülbelül 1 éve van festve a hajam sok féle terméket kipróbáltam rá de végül ennél maradtam,és tényleg nagyon jól teszi a dolgát egyáltalán nem kopik a festék. De viszont amit nem szeretek benne,hogy nagyon száritja a hajam..viszont én használok rá balzsamot így nem féltünő,de aki nem használna hozzá annak nagyon száraz és fénytelen lenne.GARNIER ULTRA DOUX HELYREÁLLÍTÓ BALZSAM:


Erről a termékről már régebben is írtam,ezért nem is húzom el nagyon. Még mindig nagyon szeretem:)

DOVE SEIDIG GLATT BALZSAM:

Ezt a terméket akkor vásároltam mikor nagyon zsírosodott és korpás jellegű volt a hajam..mindenki ajánlotta mennyire jó volt,kipróbáltam és igen,tényleg! Nagyon puha és selymes lett tőle a hajam a zsírosodásom is csökkent a korpám is elmúlt.:)

Kallos Hajápoló Balzsam:

Ez egyszerűen csodálatos..az illata és persze amit tett a hajammal*-* Mindenkinek bátran ajánlom:)Ha szeretnétek,hogy termékeiteket teszteljük írjatok nekünk:beautygirls1128@gmail.com

Kövessenek minket instagramon is!

Kitti❣
You Might Also Like

0 megjegyzés