Csomagom érkezett a Gellakk.com-tól

szeptember 24, 2016

Sziasztok, tegnap reggel megérkezett a várva várt csomagom a Gellakk.com-tól,amely NiiZA gél lakk termékeket tartalmazott. Nagyon izgatottan kezdtem el bontogatni a csomagot,hisz nem tudtam milyen színű gél lakkokat tartalmazhat.

De nézzük még együtt mit is rejtett ez a csomag:

NiiZA Nail Prep és Primer:

A Nail Prep persze már tudjuk,hogy ez egy gombásodás elleni és tapadáselősegítő folyadék,amelyet a manikűrözés és a portalanítás után kell felvinni a köröm felületére.

A terméket megvásárolhatod: ITT

Primer,ezt a Nail Prep száradása után kell felvinni a köröm felületére. Ez egy vízelvonó és fertőtlenítő folyadék,amely még a tapadást is elősegíti. Várjuk még még megszárad 1-2 perc,ezután jöhet a NiiZA fixálásmentes Base&Top lakkja.

A terméket megvásárolhatod: ITTNiiZA fixálásmentes Base&Top:

A Nail Prep és a Primer száradása után vigyük fel a körmökre vékonyan,tegyük UV lámpába 30mp-re,ezután jöhet a gél lakk.

A terméket megvásárolhatod: ITT

NiiZA Gél lakkok:

A gél lakkot az alap réteg után kell egyenletes és vékonyan felvinni,akár 2 rétegben is. Ha elkészült a köröm vigyük fel rá vékony rétegben a fedőlakkot.

Szerintem ez ez egy neon narancssárga kicsit pink-es beütéssel,én 2 rétegben használtam ezt a lakkot,hogy tartóssabb legyen de már egy rétegben is kiválóan fed.

A terméket megvásárolhatod: ITT
A következő pedig egy gyönyörű elegáns piros/bordó gél lakk, szerintem ez a lakk nagyon exclusiv megjelenést biztosít a viselőjének. Még nem próbáltam,hogy mennyire fed,de ha felkerül azonnal megosztom veletek! 

A termék megvásárolható: ITT
A jövőhét folyamán egy gél lakk készítés otthon poszt fog megjelenni,amelyeket ezekkel a NiiZa termékekkel fogok elkészíteni.

További termékeket www.gellakk.com webáruházban tudtok megvásárolni!

Jó vásárlást!


Szeretném megköszönni itt a Gellakk.com csapatának ezt a gyönyörű csomagot!

You Might Also Like

0 megjegyzés