Bioderma Sensibio - habzó gél érzékeny bőrre

október 31, 2016

Ma egy olyan arctisztitóról lesz szó,amely kíméletesen tisztítja az érzékeny és iritált bőrt. Ezt a terméket a Bioderma jóvoltából mutathatom be nektek.
A Bioderma nagyon eltalálta,hogy pontosan mikor kell érkeznie a terméknek hozzám,ugyanis akkor egy nagyon komoly bőr kiszáradással küzdöttem ami azt eredményezte,hogy elkezdett hámlani az arcbőröm. Igazából semmit nem mertem rá használni féltem,hogy csak rosszabb lesz a helyzet,de mikor megérkezett a Bioderma Sensibio gél és picit utána olvastam,hogy mire jó,hogyan kell használni. Még azon a napon este ki próbáltam és már ah első használat után észrevettem,hogy elmúlt a pirosság és a viszketés. Másnap reggel szintén első dolgom az volt,hogy használjam. Délután már javuló félben volt az arcom,az esti használat után pedig elmúlt a szárazsága az arcomnak. Harmadnapra pedig elmúlt a hámlás is. Valami eszméletlen erővel bír ez a termék annyira boldog voltam el sem  tudom nektek mondani azt az örömöt amit ez a termék okozott nekem. 

Mindenkinek bátran ajánlom,aki valamilyen bőr iritálcióval küzd,vagy akár pattanásokkal. 

Én személy szerint smink lemosóként azóta is használom, nagyon selymessé és puhává teszi az arcom és nem mellesleg segít a pattanások eltüntetésében is.

Használat: 

Nedves arcon használjuk, egy borsónyi nagyságút nyomjuk a kezünkre habosítsuk fel az arcukon,ezután öblítsük le és töröljük szárazra az arcunkat. Reggel illetve este használjuk.


Köszönöm a Bioderma -nak,hogy kipróbálhattam ezt a csodálatos terméket. :)


You Might Also Like

0 megjegyzés