FA FeelFantastic

október 22, 2016A múlt hét folyamán kicsit jobban megismerhettem a FA termékcsaládot,hisz termék csomagot kaptam tőlük. Mindig is imádtam a FA tusfürdőket,szappanokat és dezodorokat,így nem esett nehezemre a tesztelésük.

FA Hygiene&Fresh- folyékony szappanok

Két féle FA szappan érkezett egy lime és egy narancs illatú. Mind a kettő illata nagyon sokáig érezhető,felfrissült érzetet ad a kezünknek,elég belőle egy nagyon kicsit nyomni! Bőrsemleges pH.-t tartalmaz és nem mellesleg bőrbarát termékekről beszélünk!


FA Coconut Milk- krémtusfürdő

Talán ennek a terméknek mindennél jobban örültem,nagyon rajongok a kókuszos illatokért és a krémesen lágy tusfürdőkért. A FA Coconut Milk krémtusfürdője pontosan ilyen,nagyon jól habzik és az illata bejárja az egész fürdőszobát. Eszméletlen jó érzetet ad a bőrünknek!


FA Frozen Joghurt- krémtusfürdő

Erről a termékről is ugyanazt tudom elmondani mint az előzőnél,nagyon jól habzik és az illata nagyon sokáig érezhető a bőrünkön illetve a fürdőszobában.
Nagyon kellemes tapintást kölcsönöz bőrünknek a joghurt protein és a makadámia illat összhangja.


FA Frozen Delight- dezodor

Az ígért 48 órás védelmet én nem tudom nektek biztosra mondani,mert én minden este lemosom magamról,de egy napi 13-14 órás védelmet biztosít az izzadás ellen! Ami nálam eszméletlen plusz pont,hogy nem hagy fehér foltot maga után.


Nagyon köszönöm a FA-nak ezt a gyönyörű csomagot!

You Might Also Like

0 megjegyzés