Létezik ilyen? Igen létezik!

október 08, 2016

Bizonyára emlékeztek,hogy nem rég az Oriflame-tól kaptam pár smink terméket. Már javában tart a tesztelés,így szeretném nektek leírni a véleményem a Giordani Gold bőrtökéletesítő sminkalapról.Tartsatok velem!

           

Szeretnénk először a külsejéről pár szót ejteni. Mikor megérkezett a termék csak ennyit mondtam először : "Ez igen,végre egy ilyen termék", csak elég ránézni és árad belőle a prémium és a luxus minőség ráadásul kedvező áron! Nagyon fantasztikus ez a fekete-arany kombinációja a csomagoláson és a tégelyen is. Biztosan feltünt a karc a pumpán..hát igen ez az én hülyeségem volt..hirtelen nem tudtam hogyan is kell felbontani és segédeszközöket alkalmaztam..Ti ne tegyétek!:D 


Huh.. na ez az a termék amit már fényévekkel ezelőtt be kellett volna szereznem,valami eszméletlen! Mint ahogy már a neve is érezteti velünk,hogy ez valami különleges az arcunk számára és igen az! Nekem eléggé pattanásos a bőröm,így nem használtam alapozókat mert legtöbbször azok miatt jött ki. 
Mikor megérkezett ez a termék akkor is voltak a homlokomon hibák,de ez a termék segitett láthatatlanná tenni őket és nem mellesleg végleg segített eltüntetni a fránya pattanásokat. Plusz pont jár még azért is mert nagyon kevés is elég belőle az egész arc fedéséhez. 
A luxus orchidea kivonatnak köszönhetően nagyon kellemes illatot kölcsönöz a bőrünknek! Szerintem az ilyen pumpás verziók sokkal jobbak,hisz annyit tudunk pumpálni amennyit szeretnénk és egy csepp sem megy kárba ebből a csodaszerből! Ha tetszett a termék és kedvet kaptatok a megvásárlásához akkor Kattints ide

Nagyon köszönöm Oriflame!

Kövessetek minket Instagram-on és vegyetek részt a nyereményjátékban is! 


You Might Also Like

0 megjegyzés