Októberi kedvenceim | sminkek |

november 05, 2016

Összegyűlt már pár olyan sminkem amit szinte mindennap használok és nagy kedvencem lett. Igazából szemöldök festéken kívül eddig nem nagyon használtam más terméket maximum néha egy kis alapozó ha pattanásos és piros volt az arcom. Ismerjétek meg Ti is ezeket a termékeket!:)UKKA szemöldökceruza :
Igen,jól gondolod..én sem hallottam még erről a termékről soha és csak véletlenül találtam rá. De nagy kedvencem lett nagyon szép vékony vonalat húz, nagyon szépen pigmentált így elég egyszer áthúzni. Tartósságát tekintve lehetne jobb is 2-3 óra fixálás nélkül,de ha azt nézzük,hogy egy olcsóbb ( 340 ft ) kevésbé ismert márkáról beszélünk akkor elég jó. 

Oriflame Giordani Gold alapozó  és smink alap:
Mikor megkaptam őket napi rendszerességgel használtam akkoriban nagyon sok pattanásom volt és le kellett fedni. Azóta a pattanásaim elmúltak így már csak néha használom őket. Én személy szerint nagyon megkedveltem a GIORDANI Gold termékcsaládot. Tartósságát nézve körülbelül 4-5 órát bírt ki.

Oriflame The One Lipstick: 

Gyönyörű élénk színű kissé csillogós piros rúzs, ez volt  a legelső ilyen piros rúzsom és hát első látásra beleszerettem. Hosszantartó,én nagyon sokszor használtam szájkontúr ceruza ként remek volt!:) 

Dragon Lipstick:

Mostani legeslegjobban szeretett rúzsom, erről órákig tudnék nektek mesélni,nagyon megszerettem. Gyönyörű matt barnás-rózsaszínes színe miatt rögtön a kedvencem lett. 

Nektek mik voltak az októberi kedvencek?

You Might Also Like

0 megjegyzés