Revlon

Revlon Seductive Smokies - paletta

november 27, 2016Igen,végre hazánkba is elérhetőek a Revlon smink újdonságai nem tudom Ti hogy vagytok vele de én már nagyon vártam,hogy itt legyenek és teszteljem őket. Első körben a palettát szeretném veletek ismertetni.


A felső három sorban hat szemhéjpúdert kapott helyet, mint ahogy a neve is elárulja sötét,füstös színeket kapott ez a paletta.
Nagyon jól vannak pigmentálva elég egy rétegben felvinni. A hozzá tartozó ecsettel nagyon szépen lehet dolgozni,de viszont érdemes oda figyelni mert a festékek eléggé könnyen porzanak és a paletta szélére lehulló maradékot próbáljuk eltüntetni,nehogy összekeveredjenek a színek.

A paletta közepén egy gyönyörű pirosító kapott helyet,amibe rögtön beleszerettem. Eddig mindig olyan termékeim voltak amik vagy túl sötétek vagy túl világosak voltak,de ez pontosan az arany középút.

A pirosító jobb és bal oldalán két-két rúzs illetve szájfény található meg.Szintén elég jól pigmentált rúzsokról beszélünk,főként a piros árnyalat. A szájfények gyönyörűen csillognak, nagyon szépen kiemelést biztosít a szánknak.
A tartósságát tekintve lehetne picit tartósabb de ettől függetlenül jár ennek a palettának a 10/10 pont!

A palettát a kiemelt Müller üzletekben tudjátok megvásárolni! (Nemsokára mutatom,melyek ezek)

Nagyon köszönöm Orosz Pankának és a Revlon csapatának ezt a gyönyörű csomagot!

You Might Also Like

0 megjegyzés