Vessünk véget a pattanásoknak - La Roche-Posay Effaclar

november 02, 2016

Bizonyára elég sok olyan ember van aki tinédzser korban küzd a pattanásokkal vagy rosszabb esetben utána is. Én még az elsőbe tartozom, sokaknak az egész arcát elárasztják ezek a csúnya zsíros pattanások szerencsére nekem csak a homlokom az ami vészesnek mondható az sem állandóan inkább csak időszakosan jelenik meg 3-4 pattanás.


Nagy örömömre szolgált,hogy a La Roche-Posay meglepett ezzel az Effaclar csomaggal ami egy Dou+ és egy gélt tartalmazott. 

Őszintén bevallom a gélt egyenlőre nem sokat használtam,mert éppen egy másik terméket tesztelek,de abban a pár használatban is nagyon jó volt. Friss érzetet adott,puhává és ragyogóvá  tette az arcom. A sminket egy szálig eltüntette az arcomról úgy,hogy a szememet sem iritálta. 

Miután használtuk a gélt ezután jöhet a Dou+, ez az a termék ami pár nap alatt csodát tett a homlokommal ( Egyenlőre a Bioderma Sensibio géllel használom ). Eltüntette a pattanás utáni barna foltokat és magát a pattanást is. Használat után nagyon jól mattítja a zsíros bőrömet. 

Én reggel illetve este rendszeresen használom,mára már az egész arctisztítási rutinom része lett. 

Ha pattanásos és zsíros az arcbőröd akkor bátran ajánlom a La Roche-Posay Effaclar termékeit. 

You Might Also Like

0 megjegyzés