Shakira - S by Shakira

december 04, 2016

Évek óta nagy vágyam volt,hogy legyen egy saját Shakira parfümöm, hisz imádom magát az énekesnőt. A parfum.hu oldaláról lehetőségem volt választani egy parfümöt, hosszas nézelődés után az S by Shakira mellett döntöttem.Kezdjük a külsejével, maga a doboz egy fehér-arany szín kombinációt kapott,amelyben az S kicsit fényesebb illetve picit domború. A ragyogó arany üvegcse a latin díva csípőjét formálja meg, a benne rejlő illat pedig szenvedélyt és magabiztosságot ad viselőjének.


Ahogy már említettem nagyon szenvedélyes és nőies illat,de nem durván. Shakira elmondása szerint a parfüm érzéki,szikrázó és feminim illat.

Az S by Shakira parfümöt maga az énekesnő inspirálta.

Az első fújás után kicsit vadító illat jelent meg,miután lecsendült az illat harmónia megjelentek a gyümölcsös virágos illatok.
Tartósságát tekintve eléggé tartós, bőrön körülbelül 5-6 óra volt a sálamra fújva pedig több mint 8 óra múlva is érezhető volt.

Illatjegyei:

Fejjegyek: egzotikus frissesség, citrus egzotikus gyümölcsök  
Szívjegyek: gyümölcsös virágos, fehér virágok, fűszeres frissesség  
Alapjegyek: érzéki keletiesség, szantálfa, vanília, ámbrás jegyekÉn nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek,aki szereti a kicsit vadabb szenvedélyes illatokat. Nem egy tucat illatról beszélünk a parfüm Shakira egyediségét tükrözi.

A parfüm megvásárolható a PARFUM.HU webáruházban!

You Might Also Like

0 megjegyzés