Tisztítás

Love Nature arcmaszk

február 11, 2017

Szeretem az Oriflame Love Nature maszkjait, az uborkás verzióért is oda-vissza voltam. Szeretek mindig egy kis plusz tisztítást,táplását adni az arcomnak a különböző lemosók mellett. 
 

A Love Nature arctisztító maszk agyaggal és bojtorjánkivonattal nyugtatja és tisztítja a bőrünket.Ideális zsíros és kombinált bőrűeknek egyaránt.

Sokan már biztosan tudjátok,hogy nekem is ilyen a bőröm,így most sem volt nehezemre tesztelni a terméket, maga a maszk nagyon jó illatú,krémes állagú így könnyedén feltudjuk vinni az arcunkra. Nem kell attól félni,hogy ezután lefolyik vagy bármi más, rögtön ahogy érintkezik a bőrünkkel "megköt". 10-15 perc után kell lemosni, én langyos vizet használtam,így nem volt vele gond tökéletesen lejött. Nem hagyott maga után ragacsos érzetet. 

Használat után az arcom nagyon puha lett és tényleg érezhető volt az a felfrissült érzés. Nagyon tisztának és ápoltnak éreztem. 

Összességében nagyon jó kis termék,eddig 3 alkalommal használtam, még egy pici mindig maradt az alján. Teljes mértékben megvagyok elégedve vele, észrevehetően javította a bőröm állapotát.

 

 Ti próbáltátok már?


A termék megvásárolható : Orsi Oriflame-s Független Szépsegtanácsadónál

Instagram: @oriflame_orsi_kvar

Honlap: orsiorikvar.iwk.hu
  

You Might Also Like

0 megjegyzés