Különlegesség

Északi szépség - Raunsborg

február 26, 2017


Nagy örömömre szolgált, mikor a Raunsborg csapata megkeresett egy tesztelési lehetőséggel, nagyon izgatott voltam. Természetes alapanyag, tartalmaz olyan  északi növényeket, melyek ápolják a száraz érzékeny bőrt is. Parabén mentes termékek. Ugye milyen jól hangzik?

Testradír (itt):

  A rebarbara és a ribizli tökéletes összhangja, kellemes friss illatot tár elénk. Kíméletesen hámlasztja,puhává és rendkívül tisztává teszi a bőrünket.  A hámlasztó hatását a tökmag erősíti, mely hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket. 

 Remek termékről van itt szó, én heti 2 alkalommal szoktam használni. A köröm-virág kivonat nyugtatja, míg a repceolaj hatékonyan ápolja a bőrt. Nagyon megkedveltem, az előző testradírjaimhoz képest  ez a mennyország. :) 

Kézkrém (itt):

Szinte minden ilyen jellegű bejegyzésben megemlítem,hogy elég száraz a bőröm, de az utóbbi 1-1,5 hónapban elkezdtem látni a javulást és ez részben ennek a terméknek is köszönhető. :)

A hársfakivonat és az olivaolaj kombinációja nedvességet juttat a bőrbe, de nem kelt zsíros érzetet. Viszonylag hamar beszívódik, már az első használat után érződik a puhaság és a hidratáltság a kezünkön.
A Danish Beauty Award 2013 díjnyertes terméke.


 
 Tusfürdő (itt): 

 "Ápoló és hidratáló tusfürdő a rebarbara, ribizli és erdei bogyós gyümölcsök friss illatával, praktikus, mini kiszerelésben. A kreatin hidratálja és ellátja a bőrt tápanyagokkal. Az alma, a zab és a méz aktív összetevői puhává és bársonyossá teszik a bőrt.,,

 Sok féle összetevőt tartalmaz, talán ezért is ennyire fantasztikus tusfürdő. Öröm használni, bársonyosan puhává teszi a bőröm már az első fürdésnél. Elég belőle egy kisebb mennyiség is, az illata szinte bejárja az egész fürdőszobát. 

Testápoló (itt):

Testápolók terén mindig a Nivea volt a nagy kedvenc, ritkán használok más félét. Mivel ez a testápoló ilyen kicsi, utazó méretben érkezett hozzám, így állandó jelleggel vittem magammal. Ha már picit is száraznak éreztem a bőröm azonnal elővettem és kentem belőle, így viszonylag hamar el is fogyott. 

Megszerettem, pedig ritka az a termék számomra ami übereli a Nivea nyújtotta puhaságot és hidratáltságot. A benne található zsurló kivonat feszesíti stimulálja a bőr saját kollagén- és elasztintermelését. 
Nagyon köszönöm a Raunsborg csapatának a bizalmat!

You Might Also Like

0 megjegyzés