Hajápolás

Gyönyörű hajkorona pillanatok alatt

február 19, 2017


   A hajam mindig is a gyengém volt, mindig nagyon vigyáztam rá, de soha nem volt olyan amilyet szerettem volna,tudjátok "gyönyörű,selymes és hosszú". Teljes mértékben letettem a hajvasalásról, hajszárításról és minden olyan dologról ami károsíthatja a hajam.   Nagyon nagy örömömre szolgált,hogy kipróbálhattam a Magister Products egyik szettjét, a Kleopátra hajkorona kollekciót.


 

Coco-Keratin Hajbalzsam (ITT)


Hajmosás után ha nem használok hajvég ápolót vagy valamilyen balzsamot, a hajam kezelhetetlen és száraz lesz..de az a nagyon durván és csúnyán száraz. Nagy segítséget nyújtott a Magister natúr hajbalzsamja erre a problémára.

Az illata nem zavaró, kellemesen kókuszos, száradás után szinte egész nap/másnap érezhető. Állaga nem a megszokott, eléggé híg, de ez nem befolyásolja a használatot. Nem muszáj leöblíteni, nem fog zsíros hatást kelteni. Törölköző száraz hajra kell felvinni,mint a legtöbb balzsamot. 

Használat után a hajam gyönyörűen csillogott a panthenolnak köszönhetően, a kókusztej pedig védelmet nyújt.Mézes Selyemprotein Sampon(ITT)


Nagyon jól jött ez a termék is,hisz minden olyan problémára megoldást nyújt,amivel nekem küzdenem kell. 
 
Normál és száraz hajra készült sampon a koffein energetizáló hatásával. A benne található selyemprotein védi a hajat a kiszáradástól, a panthenol erősíti a gyenge hajszálakat a méz pedig elősegíti a könnyű kezelhetőséget.

A balzsammal nagyon  jó párt alkotnak, gyönyörű selymes hajkoronát eredményeznek már az első használat után.

 

Hajszesz Extra(ITT) 


Talán ez a termék volt az a csomagban amit a legjobban vártam, és amitől a legtöbbet is vártam el. Nem volt hiába, közel 2 hónapja rendszeresen használom a terméket minden hajmosásnál. 

Nagyon sokat javított a hajam kinézetén, ugyebár a hajam festve van,így hamarabb észre veszem,ha nő illetve ha nem nő semmit. Bátran merem kijelenteni,hogy a hajam több mint 3,5 centimétert nőt, ez idő alatt. Boldogságom, és hálám mérhetetlen a termékkel és a készítőkkel szemben. 

Rengeteg segítséget nyújtott emellett a hajhullás csökkentésére, növelte a hajszálak dússágát, nem volt erőtlen sem elnehezített a hajam a használat alatt.

Illata kissé erőteljes, alkohol illatú, de meglehet szokni,hisz megéri. :) Törülköző száraz illetve nedves fejbőrön kell alkalmazni.

 

 Ti használatátok már a Magister Products termékeit?

*A termékeket tesztelésre kaptam, de ez semmiben nem befolyásolja a véleményem. Köszönöm a Magister Products csapatának a bizalmat. :)


You Might Also Like

0 megjegyzés