Kedvenc

Kedvenc rúzsaim

február 10, 2017

Az elmúlt pár hónapban összegyűlt jó pár rúzsom,szájfényem így gondoltam egy bejegyzésben bemutatom Nektek, azokat amelyek a kedvenceim lettek. Nem vagyok az aki mindennap használ valamilyen rúzst inkább csak alkalomadtán, de a szájfényeket szinte mindennap. Ha érdekel Titeket,hogy melyek a kedvenc rúzsaim akkor tartsatok Velem.


 Revlon Ultra HD Matte Lipcolor: Régebben a 600 HD Passion árnyalatról már olvashattatok ( ITT ), így inkább most a tesójáról szeretnék beszélni. A 630 HD Devotion, a tökéletes rózsaszín árnyalatában varázsolt el engem teljesen. Extra pigmentált, nagyon szépen kiemeli az ajkaimat. Sajnos vagy nem sajnos a termékek nem száradnak teljesen mattra, számomra ez nem volt gond, hisz nem szárította ki az ajkaimat.  Tartósságát tekintve olyan 3-4 órát tippelnék meg, amit tényleg kopás nélkül kibír. 
 600 HD Devotion és 630 HD Passion
 Oriflame The ONE:The ONE Colour Unlimited ajakfény: Rose 

Nagyon gyönyörű lágy rózsaszín, amely gyönyörű csillogást ad az ajkainknak. Tartósságát tekintve, 1-2 óra maximum, sajnos én állandóan lenyaltam. Nagyon jól hidratálja az ajkaimat.

The ONE Extra fényes ajakrúzs: Raspberry Sorbet 

Nagyon krémes állagú, könnyen kenhető ajakrúzs, de szerintem ő is egy szájfénynek felel meg. Tartósságát tekintve hosszú órákig bírja strapát. Kissé uborka illatú, ami eleinte picit zavaró lehet, én állandóan éhes vagyok tőle. :D  
Kylie,Anastasia Bewerly Hills:Az utóbbi időben nagyon rákattantam a matt rúzsokra, a Kylie folyékony rúzsaim számomra tökéletesek, nem cserepesen száradnak nem szárítják ki az ajkaimat, és hosszan tartóak. Az illatuk isteni, a színük pedig tökéletesen pigmentáltak. A másik nagy kedvencem az Anastasia Bewerly Hills Blush folyékony rúzs pedig a tökéletes matt rózsaszín. A felvitelével néha akadnak gondok,mivel elég vizes állagú,így nehézkes a felvitel, de ha szépen lassan és precízen dolgozunk nem lehet vele gond. Mindkét rúzs tartóssága szinte egész nap kitart, étkezésnél minimális kopás érezhető.

  Anastasia Bewerly Hills Blush Kylie Dolce K

 

Nektek melyik tetszik a legjobban?

You Might Also Like

0 megjegyzés