Aktuális

Kikapcsolódás a Kneipp termékekkel

február 24, 2017

Számomra teljesen újdonságként hatott a Kneipp márka úgy értem,hogy soha nem használtam tőlük semmilyen terméket. Lehetőségem adódott egy tesztelés során kipróbálni négy termékeket tőlünk, ebben a bejegyzésben két fürdő termékkel fogunk megismerkedni!


Mióta a blogger életmódot folytatom, nagyon sok termékkel sikerült közelebbről megismerkednem és egyre jobban hajlok a természetes natúr kozmetikumok irányába. Sokkal jobban megbízok bennük és őszintén mondva..sokkal jobbak is számomra. Boldogan indultam neki ennek a tesztelésnek is. :)


KNEIPP TÖKÉLETES KIKAPCSOLÓDÁS FÜRDŐKRISTÁLY (ITT) :

Már a név is találó lett "Tökéletes kikapcsolódás", hisz a hosszú nap után mennyire jól esik egy jó forró fürdő. Illata kellemes,citromfű. 
"A természetes olajok hatása révén segít ellazulni és egy pihentető fürdő élményét varázsolni." 
Igaz, tényleg el lehet lazulni egy fürdőzés közben, főleg ha gyönyörű kék a víz és intenzív citromfű illat vesz minket körül. 

Növényi ápoló hatóanyagokkal,tartósítószerek nélkül,színező anyagok nélkül, paraffin-,szilikon- és ásványiolajok nélkül tárul elénk ez a fürdőkristály. 


Alkalmazása: 36-38 fokos vízhez öntsünk ¾ kupaknyi kristályt és várj míg feloldódik. 10-20 perc fürdőzés ajánlott. 


KNEIPP BOLDOGSÁG FÜRDŐOLAJ (ITT):


Boldogság fürdőolaj, nagyon jó a Kneipp a névválasztás terén is. Nagyon intenzív illata van, de nem zavaró. A vörös mák és a kender keveredése tökéletes illatot eredménye, mellesleg jó közérzetet és örömteli pillanatokat nyújt.


Alkalmazása: Töltsük meg a zárókupakot a jelzésig, majd ezt a mennyiséget öntsük bele a 36-38 fokos fürdővizünkbe. Optimális hatás érdekében 15-20 percig fürdőzzünk.


Ti próbáltátok már bármelyik Kneipp terméket?


Köszönöm a Kneipp csapatának a bizalmat.!

You Might Also Like

0 megjegyzés