Parfüm

Luxure Olivia Parfüm EDP

február 07, 2017


Bizonyára sokan sejthetitek, hogy ez a parfüm a Paco Rabanne Olympéa másolata. Eddig soha nem volt olyan parfümöm ami utánzat lett volna, valahogy mindig óvakodtam tőlük, soha nem mertem kipróbálni őket. Rengeteg olyan parfüm szembe jött velem aminek leheletnyi köze sem volt az eredetihez, sem illatra sem kinézetre, mondjuk azt már tényleg gáznak tartom ha a külső is ugyanolyan.


Olivia.. szerintem itt a név is nagyon találó lett, nagyon illik magához az illathoz és a kinézethez is. A napokban lehetőségem akadt picit összehasonlítani az eredeti Olympéa-val, picit szúrósabban és alkoholosabban nyit mint az Olivia. Mikor már lecsendesült az illatharmónia, akkor már teljesen egyezik a két illat olyan szinten,hogy meg sem lehet őket különböztetni.  

Térjünk rá kicsit a kinézetére, számomra egyáltalán nincs gagyi hatása a kupakja is jól zár,így nyugodtan vihetjük magunkkal a táskában. A felírat és a pillangó nagyon szépen kivan dolgozva, nem kopik és egyáltalán nem lehet lekaparni az üvegről Az ajándék tollal pedig nagyon édes lett.

Vegyük szemügyre vagyis orrügyre a termék illatát is picit, ahogy már említettem teljesen egyezik az eredeti EDP-vel. Rajtam teljes mértékben a jázmin jelent meg egy kis szantál kísérettel. Kissé édeskés, orientált virágos illat, bennem rögtön a nyarat idézte fel.
Tartósságát tekintve fantasztikus, legelőször a nagy rohanásban csak a csuklómra fújtam belőle egy keveset, majd 8 óra múlva még mindig intenzíven érezhető volt. Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, nem egy túl csicsázott túl másolt parfüm, hanem maga a tökély. 

A termék ITT megvásárolható.
Nagyon köszönöm az Akciosillat.hu-nak,hogy megtiszteltek bizalmukkal és rám bízták a termék bemutatását.


Ti használtatok már parfüm utánzatot?


You Might Also Like

0 megjegyzés