Max Factor

Max Factor Velvet Matte ajakrúzs & Colour Elixir ajakkontúr

február 17, 2017

 The Rule 

Breakers Collection

 

Megérkezett a Max Factor 2017 első negyedévének újdonságai, mely a The Rule Breakers nevet viseli. A kollekció termékeivel kompromisszumok nélkül készítheted el a saját szabályszegő sminked, hisz ezt jelenti a Rule Breaker.

Ebben a bejegyzésben két új terméket szeretnék Nektek bemutatni, a Velvet Matte ajakrúzst és a Colour Elixír ajakkontúr ceruzát.


A Velvet Matte ajakrúzs kollekcióban három féle árnyalatból tudunk választani, egy nude,egy vörös és egy pinkes szín közül. Hozzám a Nude árnyalat érkezett, nagyon örültem neki, hisz én eleve jobban szeretem a visszafogott színeket. 

"A Velvet Matte ajakrúzsnak köszönhetően az ajkaim egyszerre lehetnek vonzóak,szépek és hidratáltak is. A hagyományos matt ajakrúzsok összetevői között nagy mennyiségben található púder részecske,hogy csökkentsék a fényvisszaverődést,ez viszont csomósodáshoz vezet.,,Az állaga krémes, könnyedén lehet vele dolgozni, nem csúszik el.  Hosszan tartó ,de nem mondom,hogy egész nap kitart. Nem kopik csúnyám, szinte csak halványul,de ezt sem csúnyán. 
Én teljesen mattnak mondanám.nem fénylik nem csillog. Nem cserepesedik ez egy nagyon nagy plusz pont neki.  

Térjünk rá a második termékre, a a színtelen Colour Elixír ajakkontúr ceruzára. Megakadályozza,hogy elfolyjon a kiválasztott rúzs az ajkaidon. Teljesen színtelen,így nem befolyásolja a rúzs színét,bármilyen árnyalathoz megfelelő. 


Ti kifogjátok próbálni valamelyik terméket?

You Might Also Like

0 megjegyzés