Alapozó

Pandhy's Ásványi Poralapozó

február 04, 2017

Nem tudom Ti,hogy vagytok vele de számomra annyira nehéz megtalálni a tökéletesen színű és fedésű alapozót. Legtöbbször túl sötét alapozót sikerül választanom, vagy olyat ami egyáltalán nem fed, de legtöbb esetben millió kis pattanás jön ki rajtam használat után. Pár hete lehetőségem adódott egy Pandhy's Ásványi poralapozót kipróbálni, ami végre a megfelelő árnyalatban érkezett.Teljesen újdonság volt nekem ez a fajta alapozó, soha nem használtam ehhez hasonlót. Könnyedén lehet vele dolgozni, nagyon szép eredményt lehet vele elérni. Én a Claire árnyalatot kaptam belőle, tökéletesen illik az arcom színéhez, nincs az a csúnya eltérés a nyakamnál sem.  Féltem tőle egy picit mivel porállagú ,hogy csúnya maszk hatású lesz,de nem kelt ilyen hatást a végeredmény egy természetes sima bőr.

Mindig egy kevés mennyiséget vittem fel, a hozzátartozó ecsettel pedig szépen eldolgoztam.Ugyebár a bőröm elég zsíros jellegű, így nagyon nagy segítséget nyújtott nekem a mattitásban. Tartósságát tekintve én olyan 5-6 órás intenzív fedést mondanék, utána már érezhető a bőrömön hogy zsírosodik és fénylik.

A hozzá tartozó FlatTop ecset  nagyon puha és mellesleg annyira aranyos számomra ez a kialakítás, kompakt nem kell külön az ecsetet magunkkal vinnünk. Egyáltalán nem hagy csíkokat. Eddig négyszer mostam ki 2-3 szállacska kihullását tapasztaltam.


Összességében nagyon megszerettem ezt a kis terméket, tökéletes megjelenésű arcbőrt tár elénk.
5/5

You Might Also Like

0 megjegyzés