Kedvenc

Univerzális kedvenc

február 01, 2017


A téli időszakban nagyon fontos a bőrünk ápolása,hidratálása ebben nyújtott nekem nagy segítséget az Oriflame Univezális balzsama. Többnyire nem hiszek az olyan dolgokban, amik szinte minden "testrészre" jók, de adtam egy esélyt ennek a kis terméknek. Ezt a kis terméket 3-féle problémára tudjuk használni:  
  • A kiszáradt ajkainkra balzsamként 
  • Érdes bőr hidratálására 
  • Körömágy ápolására 
Nehezen tudom elképelni,hogy egy ilyen kis terméket elkezdek kenegetni a bőröm különböző részeire,ahol éppen szárazságot észleltem. Szerintem arra tökéletes megfelelnek a nagy kiszerelésű testápolók.

 Ajakbalzsamként nagyon jól tette a dolgát, indulás előtt mindig kentem egy picit a számra belőle, tényleg elég belőle egy icipici a krémes állagának köszönhetően. Mikor a terméket elkezdtem használni, száraz és repedezett volt az ajkam, de pár használat után nagyon szépen begyógyult,s azóta sem tapasztaltam szárazságot. 

Körömágy ápolására is tökéletes választás, egy-két ujjamon sebes és felszakadozott volt a körömágy, úgyhogy ide is kipróbáltam. Az első használat kicsit kellemetlen volt, eleinte csípett, de ez pár pillanat után teljesen elillant. Nem mondom azt,hogy itt teljesen eltüntette a sebesedést vagy akármilyen csoda történt volna, de segített és szemmel láthatóan sokat javult az állapota.A termék 15 ml-es kiszerelésben vásárolható meg, ami szerintem elég sok időre elegendő, hisz ahogy említettem nagyon pici is elég belőle. Én a feketeribizli illatú verziót próbáltam ki, ha jól tudom ezen kívül még egy sima kapható.


ITT  megtudjátok vásárolni.

Ti milyen ajakápoló terméket használtok?

You Might Also Like

0 megjegyzés