A tökéletes izzadásgátló

március 16, 2017

A címből már sejthető,hogy valami olyan dologról lesz ma itt szó ami nagyon nagyot bizonyított nekem. Az izzadás mindig komoly gondot jelent mindenki számára, főleg így a jó idő közeledtével. Számos izzadásgátlót kipróbáltam már, vannak nagy kedvencem, de sikerült még egyet szereznem.

Az Oriflame Activelle 24 órás golyós izzadásgátlója a szívembe lopta magát, először a kellemes zöld tea illatával, másodszorra pedig az izzadásgátlásával. Szinte minden reggel azzal kezdem a napot,hogy valamilyen izzadásgátlót magamra kenek illetve fújok, nem bírom elviselni az izzadást. Mindig is sokkal jobban kedveltem a golyós változatú termékeket, nem csípnek, hipp-hopp használhatóak. 

Egész napos rohangálás, tesi órák eléggé megnehezítik a minden napom izzadás szempontjából.  A 24 órát eddig még nem bírta ki egyszer sem, 12-13 óra szag és izzadás mentes. Nincs ragacsos érzet használat után, nem csíp, nem okoz bőrirritációt, viszketést. Nem túlzott az illata sem, kellemes lehet érezni, persze nem gátolja a parfüm használatát sem, nem fognak keveredni az illatok. 

Nagyon jó kis termék, teljes mértékben megéri. Tudja azt amit egy ilyen típusú izzadásgátlónak tudnia kell, talán többet is. 


Nektek van kedvenc izzadásgátlótok?
Instagram: @oriflame_orsi_kvar
  

 

You Might Also Like

0 megjegyzés