Parfüm

Egy bámulatos utánzat

március 09, 2017Egy régebbi posztban (ITT) már olvashattatok egy Luxure parfüm utánzatról, most azonban újra a kezeim közé akadt egy ilyen parfüm.  Ez a kis termék a Lancome Tresor La Nuit parfüm utánzat, amely a Luxure Tender Night nevet viseli.

Elsőre nagyon vadító, erős fejfájást okozó parfüm volt számomra. Pár napig nem is nagyon foglalkoztam vele, aztán újra megpróbálkoztam vele. Kicsit kevesebbet fújtam belőle, eleinte még mindig nagyon erőteljes volt, de pár perc után ez lecsendült.

Mostanra már teljesen hozzá szoktam, kellemes illatához. Odavagyok a hasonló illatvilágú parfümökhöz, kissé gyümölcsös, de még is megjelenik az édes virág is.Tartósságát tekintve brutális, még fürdés után is érezhető. :D Hosszú órákig érezhető a ruhán is.

Alkotóelemek:

Fej illat: körte, bergamott, tangeryna,
Szív illat: vanília virág, fekete rózsa, maracuja, eper,
Alap illat: pacsuli, papirusz, tömjén, licsi, praliné, vanília, karamell, kávé, kumarin, édesgyökér.

Maga üvegcse és a doboz nagyon exkluzív, prémium minőségű. A kupak alatt található egy mini fekete rózsa, szerintem nagyon jól feldobja, az amúgy egyszerű üvegcsét.
 
A kezdeti nehézségek ellenére nagyon megkedveltem, szinte mindennap ezt használom már. Megszólalásig hasonlít az eredeti parfümre. Boldog vagyok,hogy most sem kellett csalódnom a Luxure márkában!


 

Ti melyik Luxure terméket próbálnátok ki szívesen?


A termék megvásárolható az Akciosillat.hu webáruházban.

You Might Also Like

0 megjegyzés