Tavaszi hangulat

március 01, 2017


Március elseje van megkezdődött a tavasz,igaz ez a mai időjáráson nem látszódott. Számomra a tavasz a felüdülésről, a jókedvről és a boldogságról szól..na meg persze a virágokról. Pontosan jól jött most az Oriflame két terméke, amely teljesen elcsábított engem és tavaszi hangulatot adott.


Discover Toszkána tusolózselé:

Az illata isteni, ahogy már említettem totálisan tavaszi hangulatot idéz fel bennem. Kellemes krémes állagú, nagy mennyiségű habot varázsol nekünk a kádba pillanatok alatt. 

Hidratálni hidratál, de nem elég erősen. Tipikusan egy olyan tusolózselé, amelyet csak az illata miatt és az ára miatt érdemes megvenni. Viszont az illata mellett, viszonylag jól tisztít ápolt hatást kölcsönöz.
Love Nature ajakbalzsam eperrel:

Az előző Oriflame ajakbalzsam is nagy kedvencem volt, így ez már csak ráadás lett. Fantasztikus amit tud ez a kis cucc. Viszonylag mostanában már annyira nem repedeznek ki az ajkaim, így csak pluszban használtam.

Epres változatban érkezett hozzám, az illata kellemes igazi eper illatú. Nagyon jól hidratál, erőt ad az ajkaimnak. Rúzsok alá is elő szeretettel használom, főként az olyan matt rúzsok alá tökéletes, amelyek picit szárítják az ajkaimat.


Ti próbáltátok már őket?

A termékek megvásárolhatóak: ITT

You Might Also Like

0 megjegyzés