Max Factor szempillaspirál & szemöldökformázó zselé

március 09, 2017

The Rule 

Breakers Collection

 

 
Az előző posztban ( Itt ) olvashattatok már a 2017-es  év első Max Factor újdonságairól. A mostani bejegyzésben két új termékkel fogunk megismerkedni, melyek szintén a The Rule Breakers kollekcióba tartoznak. 

 

 Szempilaspriál

Az évek alatt volt már sok-sok szempillaspirálom, mindegyik mást tudott..hol göndörített,hol dúsított vagy akár szét húzta a pilláimat. A Max Factor 2000 Calorie Curl Addict spirál egyszerre dúsít és göndörít anélkül,hogy csomókat okozna. Gyönyörű dús és ívelt pillákat lehet varázsolni pillanatok alatt, viszonylag hamar is szárad. Tatróssága 0-24..egész nap kitart. 

Maga a spirál nagyon aranyos, érdekes formájú,de könnyedén lehet vele dolgozni.Tökéletes! :)

 

 Szemöldökformázó zselé

 

Bizonyára sok nőnek meggyűlik a baja a szemöldökével. főleg azoknak akik otthon festik.. lekopik,lefolyik és társai. A Max Factor újdonságai között megtalálható egy szemöldök fixálózselé valamint szemöldökformázó is egyben. Színtelen,szagtalan átlátszó gél. Festés után használtam fixálás képpen, hát mit is mondjak nem vagyok vele túlságosan megelégedve.. vagy én használtam rosszul vagy nem tudom. Összeállnak a szőröcskék, kifakul és elfolyik a festék,pedig éppen hogy áthúztam.
 
 


Ti próbáltátok már őket?

You Might Also Like

0 megjegyzés