The One - Szemceruza & Tus

március 10, 2017


 Soha nem voltam az a nagy tusvonal húzós tipus, akarom mondani soha nem húztam. Nagyon tetszenek, de csak másokon, elképzelhetetlen számomra rajtam, legyen szó akármilyen mini vonalról. Ugyanígy érzek a szemceruzákkal is, nem és nem. 

Eleve a barnább bőr színem miatt sem áll jól és olyan látszatot kelt, mintha bevertek volna nekem egyet. :D Így az Oriflame termékeit is csak itthon csendes magányomban tesztelgettem.
Mindkét terméknek erős fekete színe van, talán a tusé kicsivel sötétebb. Precíz, vékony vonalat húz,így kezdőként is tökéletes cicaszemet varázsolhatunk magunknak.Tartósságát tekintve egy normál napon 6-7 óra elteltével kezdett láthatóvá válni a kopás. Egy egyszerű sminklemosóval illetve micellás vízzel eltüntethető. Talán amit rossz tulajdonságnak kiemelnék, az az,hogy rögtön olyan lesz a kezünk bárhogy is csináljuk. 

A szemceruza valamivel másabb, jobban kopott 2-3 óra után már egyáltalán nem látszódott, ez lehet azért is mert nagyon könnyezik a szemem. Szépen lehet vele dolgozni, tekerős fajta, így nem kell a faragással bajlódni. Szintén eltávolítható egy pillanat alatt bármilyen allergiát nem kiváltó sminklemosóval. Ti próbáltátok már őket?


A termékek megvásárolhatóak : Orsi Oriflame-s Független Szépsegtanácsadónál

Instagram: @oriflame_orsi_kvar

Honlap: orsiorikvar.iwk.hu
  

You Might Also Like

0 megjegyzés