Federico Mahora termékek

április 08, 2017


Számomra eddig ez a márka  ismeretlen volt, hallottam már róla, de valahogy sohasem jutottam el addig,hogy kipróbáljam. A 173-as illatból kaptam tesztelésre 3 darab terméket, egy testápolót egy parfümöt és egy deót. Örömmel láttam neki a tesztelésüknek.


Mindhárom termék illata isteni, a Dior Hypnotic Poison-hoz hasonló. Nekem inkább olyan körtés gyümölcsös illat, édeskés, de mégsem zavaró.

  • Fejjegyek: ánizs, édesgyökér
  • Szívjegyek: jacaranda fa, mandula
  • Alapjegyek: szantálfa, pézsma, moha


A parfümöt​ a nyakamra és a csuklómra szoktam használni, körülbelül 6-7 órán keresztül érezni intenzíven az illatát, ezután kezd enyhülni. 20%-os parfümolajat tartalmaz.
A testápolóhoz sok mindent nem tudok fűzni, imádom! Puhává, selymessé teszi a bőröm na és persze illatossá. Mindig fürdés után használtam, nagyon jól hidratál viszonylag hamar be szívódik. Krémes állaga van.

Utoljára pedig ezt a kis golyós dezodort hagytam, ami a legnagyobb meglepetést okozta nekem. Úgy voltam vele, hogy biztosan nem ér majd semmit, max az illata ami jó lesz. Kellemes csalódás ért az első használat után, több mint 6 órán keresztül tartotta vissza az izzadást, mi ez ha nem szuper? Illata erősen érződött, amikor a karomat emelgettem. Teljesen megvagyok vele elégedve, szinte mindennap ezt használom.


Nektek,hogy tetszik?


A termékek megvásárolhatóak az Illattenger.hu oldalon.

You Might Also Like

0 megjegyzés