Márciusi Kedvencek

április 02, 2017


Nem szoktam minden hónapban bemutatni azokat a dolgokat amiket éppen használtam és beváltak, de márciusban lettek olyan kedvencek amiket megéri bemutatni.

Először kezdeném a legnagyobb kedvencemmel egy Syoss hajfestékkel, sokan már tudjátok, hogy festem a hajam. Sokat küzdöttem a vörös tincsek eltávolításával, egyik festék sem tudta 100%-osan eltávolítani. A miskolci Rossmann drogériában akciós áron hozzá jutottam kicsit féltem tőle, hogy nagyon sötét lesz, de nem tökéletes barna. Selymes,puha és egyenes lett a hajam festés után.:)
Egy másik Syoss termék is kedvencem lett, Repair sampon. Kellemes az illata, selymessé és puhává teszi a hajam. Igaz, a töredezett hajvégeken nem sokat segített, de ennek ellenére is csak ajánlani tudom. Szintén a miskolci Rossmann drogériában vásároltam.
A harmadik termék a Schüssler natúr kozmetikum rózsavíze. Tonik ként használtam, smink lemosás után nem hagyta,hogy az arcom kiszáradjon. Kellemes puha tapintású lett. Az illata picit zavaró első használat után, de megszokható.
A Bioderma Atoderm olajtusfürdője is elvarázsolt, egyaránt használtam fürdéshez és az arcom tisztításához is. Imádom, az illata kellemes másnap is érezhető. Segített az arcomon található piros foltok eltávolításában.Utoljára pedig a Kneipp habfürdőt szeretném bemutatni, soha nem használtam ehhez hasonló terméket. Fantasztikus. Élmény vele a fürdőzés, zuhanyzás. Illata kellemes, virágos. Nagyon jól habzik, komolyan nagyon pici elég belőle az egész testünkre.

You Might Also Like

0 megjegyzés